yağmurda tüm araçlarda hemen hemen bu sorun var... geçen linea ile aynı sorunu yaşadım... yeni clio da da var aynı sorun...
Bende bravonun standart mercekli farlarina philipsin yan uretimi photon diamond xenon efekt ampul aldim gorus daha iyi oldu karsidan gelenide rahatsiz etmeyen ve su alsa bile patlamayan quartz cami var ayrica farlarinizin bozulmamasi icin ayni woltta ampul kullanin benimkinin orj li 55w h1 di aynisini takdim sonradan takilan xenonlar ozellikle mercekli olmayan farlara uygulandiginda isigi dagittigi icin gorus pek artmiyo ve ozelikle karsidan gelenide kor edio mercekli farlar odakladigi icin daha mantikli ama farda mercekde bozuluo bi far dunyanin parasi yazdigim herseyide yasadim
Oncelikle sunu soyliyim icimde kalmasin photon philipsle uzaktan yakindan ilgisi bile yoktur.
General electric ultra mega light ampuller kemal oto sitesinde takim olarak satilmaktadir tek fiyatlari degildir. Bu tip ampuller hep cift satilir tek olmaz . Bu ampuller beyaz degildir normal renk olan 3200 k dir sadece %10 beyazlatilmistir.
Xenon kotu degildir kotu olan far ayaridir.
Xenon tercihiniz olacaksa 4300 yada 6000 k olmalidir.
"I phone araciligi ile gonderildi"
Merhabalar.ben bir ürünü sırf bende var diye kuru kuru öven insanlardan değilim olmam da inşallah.ama bir ürünü reklam değil kalitesi sattırır.kolay kolay reklamlarını dahi göremeyeceğiniz bu gözlüğü,siparişten 1 ay sonra alabildim.çünkü harıl harıl gidiyor.çalıştığım teknedeki mutfak şefimize geçen yaz başı sıfır opel aldık ama adam istanbul-bodrum arası mekik dokuyordu ve gece sürüşlerinde çok rahatsız oluyordu.al dene dedim verdim benim gözlüğü,İstanbul dan dönmeden telefonla aradı hemen bana da sipariş veriyorsun diye.kaptanımıza aldım,bir abimizin nişanlısına aldıkhani yanlış anlaşılmasın benim bu firmayla bırakın bağlantıyı tanıdığım bile yok.güzel,kaliteli ve ücreti de uygunsa neden insanlar faydalanmasın?Sezar'ın hakkı Sezar'a...
mesela şu olay da dikkatimi çekti,5 saat aralıksız gittiğim yolu hemen hemen 7 saate çıkardı.sanırım rahatlatmasından ve gözü yormamasından ya da psikolojik(3 defa bodrum-antalya arasında,6 defa fethiye-antalya yolunda,2 defa da fethiye-izmir yolunda deneyerek edindiğim tecrübeyle sabittir).
Yakında olsaydınız size de denemeniz için gözlüğü verebilirdimkısmet artık Bodrum a uğrarsanız,beklerim(tüm forum üyelerini)
Bu da kısayolu(eğer yasaksa yönetici arkadaşlar silebilir)
https://www.metemteknoloji.com/etica...are-gozluk.htm
Konu marineros tarafından (30/11/2014 Saat 21:44 ) değiştirilmiştir.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri