Bırakmaz değil, marş çevirmez yada geç çevirir...
Printable View
kardeşim sonradan aklıma geldi.yakıt filtreni en son ne zaman degiştirdin.şayet filitre yeni degilse içindeki kagıt şişmiştir.ve mazot geçişini zorlaştırabilir.
Aracınıza ilk önce pompa+enjektör+sensörleri(yakıtla ilgili) problemin olup olmadığını anlamak için bosch pompaya(revizyon yaptırdığınız yere değil) kontrol ettirmeniz gerekir. Pompa basınç ayarına, her enjektörün basınç ayarlarına ve birde yakıt kollektör(metal olan) sağ ucunda basınç sensörünü kontrol ettiriniz. Sizin yaşadığınız probleme benzerini yaşamıştım. Enjektör ve basınç sensörünü değişti problem çözülmüştü. Memlekette pompa ustası gezen çok firma var.
Arkdaşlar önerileriniz için öncelikle teşekkür ederim. Onca uğraşlarımdan sonra en son hatta kafama ilk takılanı sona bıraktım biraz para harcadım ama sorunun mazot pompası olduğunu anladık. pompacı ustam bilgisayara bağladı ve pompadan şüphelendi.onca pompacı ustayım diye geçiniyo ama aklına gelmiyo buda bi tecrübe oldu benim için. Usta söktü makinaya bağladı ve pompa meğersem hiç pompalamıyomuş buna rağmen araç çalışıyodu onada şaşırdım.ve bu pompa eskiymiş italyanmış kapağıyla birlikte olan paraçları varmış içi farklıymış vs.vs 700 parça tutar dedi.sağolsun elimde başka pompa var onu veriyim dedi taktık çalıştı ve sorun ortadan kalktı. 550 lirayla mââl oldu.Çok şükür bunu atlattım ve rahatladım.hepinize teşekkür ederim
Arkdaşalar konuyu hortlatıyorum..sorunum yine devam etmektedir araç yine kafasına göre yarım marşta yada geç olarak çalışıyo kafayı yiycem.bakılmadık yer kalmadı ya nasıl bi illettir bu
tüh ne biçim işmiş buda.... adamı kanser eder düzeliyor yine bozuluyor...bi arkadaşın golf 4 ü aynı ısınınca geç çalışıyordu yurtdışında...adam türk parası 200 liraya yaparım dedi arabayı bıraktık ..2 saat sonra aldık ne yaptı tam bilmiyorum bilgisayardan ayarladım dedi manyak bir herifti zaten..göstermiyor ne yaptığını tam olarak..o günden beri düzelmişti sorun...audi a3 ise durup dururken ben sürüyordum stop etti bidahada çalıştıramadık ...yine o herife götürdük cip bozuk dedi.onuda okadara halletmişti..isterseniz çipsiz yapıyım bile demişti :D belki öyle yazılımsal birşeydir sizinkide...
Işıklar söner sönmez en hızlı şekilde marş alması lazım.Sönme anında marş yapın derim ben.İnşallah çözülür bir an önce.