activelerde bir fonksiyonu bulunmuyor, ancak dynamiclerde ışık(güneş) ve iç ortam sıcaklığı sensörü bulunmakta.
ARKADAŞLAR MERHABA SİTEDE ARATTIM AMA BİRTÜRLÜ BULAMADIM GERÇİ NASIL ARATACAĞIMIDA BİLEMEDİM... KİTAPÇIKTADA RASTLAYAMADIM...
SARACIN TORPİDOSUNDA CAM İLE BİRLEŞİM YERİNDE BİR ÇIKINTI VAR BU NEDİR BİLEN VARMI
ARAÇ 2009 ACTİVE SERİSİ 75 LİK 1,3 MULTİJET
![]()
Her TÜRK asker doğar
activelerde bir fonksiyonu bulunmuyor, ancak dynamiclerde ışık(güneş) ve iç ortam sıcaklığı sensörü bulunmakta.
digital klimanın solar sensörü. güneş ışığına göre digital klima otomatik modda sıcaklığı ayarlamasını sağlayan zımbırtı![]()
Cok cahilim ben onu yagmur sensoru saniodum :p
https://forum.grandepuntotr.com/gene...-olabilir.html
bu linkte sorunuzun cevabı var AMARİLLA hanım veda etmeden önce bu konuya ayrıntılı cevabı vermişti.
ilk görüşte aŞk'a inanmazdım...taa ki evomu görene kadar![]()
BiZ ŞaMPiYoN TaKıMı TuTMaDıK, TuTTuĞuMuZ TaKıMı ŞaMPiYoN YaPTıK..!!
iNaDıNa T-e-X-a-S
eyvallah çok teşekkürler... herşeyde olduğu gibi biz activcilerde boş...napalım
Her TÜRK asker doğar
Benim active'de orada bir şey yok daha güzel duruyor sanki boşken o ne öyle sivilce gibi orda![]()
bende arabadan iyi anlayan ama puntosu olmayan arkadaşlarla konuştum onlarda yağmur sensörü felan olabilir dedi ama benimde bildiğim yapmur sensörü genelde aynanın arkasında üst kısımda oluyor... arkadaşların dediği gibi dış ve iç sıcaklık ayarlayıcı olabilir dijital klimalarda...
Her TÜRK asker doğar
konuyu görünce...... çok güldüm...
benim activede var o ya başka işe yarıyo ya bana fazladan hediye gelmiş..
TSİ Jetta.
bütün puntolarda var o çıkıntıama tabi hangisinde tesisatı olduğu önemli
![]()
Artık Fiorinolu
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
o uzaktan kumandanın alıcı anteni arkadaslar sensor falan değil
teknik servisten bir arkadaş yokmu acaba aramızda... sensörmü, antenmi, derecemi ne acaba?
Her TÜRK asker doğar
https://forum.grandepuntotr.com/gene...-olabilir.html
Sorunuzun cevabı bu linkde Fiat da çalışan bir arkadaşımız tarafından cevaplanmıştı Arkadaşım.
Artık Fiorinolu
o sensör aracın kışın buzlanan camını çözmeye yarayan çözüldüğü an otomatik klimayı kapatan sistem araç iç ısısını ölçen materyal zaten digital kilimanın ön yüzeyinde ızgara şeklinde serçe parmağının ucu büyüklüğünde zaten mevcut bende merak ediyordum öndeki o bombe sensörü forumda birkaç arkadaşın vermiş olduğu bilgilerden esinlenerek yukarıda ki yazdığım bilgilerdir.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri