bence önce servise danışın, onların yaklaşıma göre gerekirse b planı yaparsınız.
Arkadaşlar aracım 2009 model Bravo Emotion 1.6 Jtd 120 bg. Henüz 54 bin km'de ve bakımları düzenli olarak yapılıyor. Bugün motorda gaz verdikten sonra tak tuk sesler duymaya başladım.
Araç garantili olmasına rağmen araya bayram gireceğinden bir an önce sanayideki tanıdık Fiat ustama gittim. Volanttan olabileceğini ve garantiden yapılması gerektiğini söyledi. Garantiden değişmez ise yaklaşık 1.000 TL masraf çıkacağını söyledi.
Ama biliyorsunuz ki servislerde baskı balata işlerini pek garantiye sokmuyorlar. Acaba bunu daha ucuza mal edemez miyiz? Bir de henüz 54 bin km'de olan bir aracın volantı bu kadar kolay arıza yapar mı? Aracı böyle kullanmaya devam edersem ne gibi sorunlar ile karşılaşırım? Şaşkınlık içerisindeyim...
bence önce servise danışın, onların yaklaşıma göre gerekirse b planı yaparsınız.
Abicim geçmiş olsun tekrardan.Inşallah garanti kapsamında olur bu iş.
2002 ALBEA
2011 BRAVO T-JET
2008 GP T-JET
2011 ALFA ROMEO MİTO QV
hocam astra h kasalarda bu sorun çok var..opellerde baskı balata bittiğini farketmiyorsun ve araba volantı da yiyor böylece ikisi birden değişiyo 1500 liraya falan çıkıyor araç onun için servis 60 bin yerine 50 binde değişim öneriyor..
Benim baskı balata değişirken volant da bitik çıkmıştı oda değişti tabi.yaklaşık 1.5 sene önce serviste volant fiyatı 880 tlydi.Parça lazım olursa indirimli alabileceğim parçacı arkadaşım var bana birmottan 880tl lik volantı 650tl ye getirtmişti haberin olsun...
İnternetten volant için araştırma yaptığımda baskı balata volant ve hidrolik debriyaj bilyası için fiyatın 1.100 TL olduğunu öğrendim...
Peki volantı bozulan aracın baskı balatasında sıkıntı olur mu? Volantın bozulmasında kullanıcı hatası var mıdır? 54 bin km'deki araçta volant bozulur mu?
Volant taşlansa(torna).Ustanız taşlamadan bahsetmedimi?Daha ucuza gelir idare edersiniz..Gerçi okadar söküldükten sonra komple değişse daha iyi..
Konu fotobelit tarafından (24/10/2012 Saat 11:07 ) değiştirilmiştir.
Ben henüz 54 bin'de baskı-balatası biten araca binmedim. Opel ve Ford kullandım ve böyle bir sıkıntıya karşılaşmadım. Baskı-balatanın benim gözümde en az 100 bin km gitmesi lazım çünkü ben sakin ve titiz kullanan birisiyim.
Bu arada aracın kavramasında hiç bir sıkıntı yok. Çekişi maşallah gayet iyi yani debriyajda problem yok.
Arkadaşlar,
Bugün servise uğradım ve volantın arızalı olduğunu söylediler. Garantiden değişecekmiş. Parça fiyatı ise yaklaşık 1.800 TL'ymiş... Bravo'nun 120 bg'lik motorunun volantı sadece bu araca özelmiş. Doblo ve Linea'lardaki parça farklıymış bu arada bilginiz olsun. Yani direkten döndük bu seferUzatılmış garanti kurtardı beni... Garantilerinizi uzatın arkadaşlar... Parçalar çok çok pahalılanmış Euro'nun artmasından sonra...
Bu arada motorda EGR sorunu da tespit edildi. Ayarı bozukmuş... Bunun için ayrı konu açacağım
Herkese iyi bayramlar dilerim...
hadi geçmiş olsungelişmeleri bildirirseniz seviniriz
Neyseki ucuz şekilde atlatmışsınız.
Sent my iPad 2 using
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
Bu garanti olayı iyi birşey valla![]()
2002 ALBEA
2011 BRAVO T-JET
2008 GP T-JET
2011 ALFA ROMEO MİTO QV
Aracımın volanı bugün garantiden değişti.
Araçta rölantide var olan titreşim de ciddi seviyede azalmış oldu ve aracı ilk aldığım zamanki titreşime yerini bıraktı. Gayet memnun kaldım bu işten... Garantim sağolsun![]()
volantta sıkıntı olduğunu nasıl anlarız??? balata volanta ne gibi zarar verebilir acaba???
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri