hocam çıkarmasaydın iyiydi aslında ama neticede lastikçi bakmış sıkııntı olacağını sanmam ben vidalı 8 ay kullandım ama çıkarmamıştım40 dk. derken durduğu yerde mi hareket halinde mi 40 dk. ?
arkadaşlar merhaba yaklasık 2 saat sonra uzun yol yapıcam az önce lastikten çık çık ses geliyordu bir baktım ki ucu sivri vida girmiş normalde çıkarmamak lazım ama merakımdan tuttum çektim ve hemen tükürük ile baktım herhangi birşey yok ama delik var tabi lastikçinin yolunu tuttum onlarda baktı suya soktular hiçbirşey yok dediler dubleks lastik bu kademe kademe teller tutmuştur dedi ama içimede sinmedi yama yapmaya gerek yok yoluna bak dedi usta ama kararsız kaldım açıkcası. İstanbuldan didime gidicem sağ arka lastiğim petlas pt 515 195/55/16 12.000 km oldu lastikleride alalı 40 dkkdır herhangi bir inmede mevcut değil fotoğrafta kırmızı ile işaretli olan kanala girmişti taş çatlasın 1cm bile girmemiştir
Konu teo53 tarafından (03/10/2014 Saat 02:53 ) değiştirilmiştir.
hocam çıkarmasaydın iyiydi aslında ama neticede lastikçi bakmış sıkııntı olacağını sanmam ben vidalı 8 ay kullandım ama çıkarmamıştım40 dk. derken durduğu yerde mi hareket halinde mi 40 dk. ?
Punto Evo 1.4 My life 77 hp (Skydome)
suya sokunca hava kabarcık çıkmıyorsa (yüksek basınçta tabiki) sorun yok zaten.
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Şuanda indim tekrardan kontrol ettim gayet sert lastik herhangi bir kaçak yok
Suda hava çıkmamışsa birşey olmamıştır. ve petlas yol yardımına pek güvenmemek lazım arkadaşım gece 1 de lastiği yarıldı yolda kaldı Kırşehirde olduğu halde telefonları bile açmadılar demişti.![]()
Dostum 15-20 lira verip o bölgeyi yamalasan şuan ne yapcam diye düşünmezdinNe gerek var böyle heyecanlara.
aynısı benimde başıma geldi hatta 1 cm değil yaklaşık 1,5 cm lastikçiye götürdüm bişi yok dedi sorun yok yani herhangi bi sorun çıkarmadı
ne gereği var riske girmenin yaptır git kafan rahat olsun.
Suanda sağ salim didime ulaştım lastikte herhangi bir sıkıntı yok çok şükürsürekli benzinciden.durup hava bastim ve hiç 32 den asagiya dusmemisti.yardimlariniz için çok teşekkür ederim arkadaslar herkese iyi bayramlar
![]()
Hadi hayırlısı bakalım, hayırlı bayramlar.
hava kaçağı yoksa devam et.
Dünyada bir tane dahi çocuk mutsuz olduğu sürece, büyük icatlar ve ilerlemeler yoktur. A.Einstein
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri