evet, sanki hiç fitil yokmuş gibi...
arkadaşlar ben onun sebebini merak ettim kilitçi kuzenle kapıyı söküp baktık,sorun camı altta tutan bi plastik çok dandik bişi zamanla kırılmış parçalanmamış ama çatlamış o yüzden boşluk yapmış ve haliyle ses yapıyor kuzende puntonun o parçası yoktu tempranın da böyle bir parçası vardı aynı diildi ama benzerdi takayım istersen dedi taktık ses kesildi sorunun yeri belli yaptırmak isterseniz serviste vardır sanırım parçası iyi günler
evet, sanki hiç fitil yokmuş gibi...
kısa sürede hasar görüyorsa garanti kapsamındadır o zaman....?
bende de bu ses var kapı kamyon kapısı gibi takkk diye kapanıyor ayarsız oldugunu dusunuyodum ama herkeste var galiba
There are two Mustafa Kemals; one is flesh-and-bone Mustafa Kemal who now stands before you and will pass away. The other one is you, all of you who will go to the far corners of our land to speand the ideals which must be defended your s if necessary. I stand for the nation's dreams, and my life's work is to them come true.
3kapı bende sadece şöför tarafında var!!
Bu her arabada olan bir durum aslında, ama bazı arabalarda iyi bir şekilde sönümlenmiş ve yalıtılmış durumdadır. Cam yapısı itibariyle kırılgan bir malzeme olduğu için, araçtaki hafif bir kasıntıda kırılabilir o yüzden serçe bir miktar hareket etmesi lazım. O yüzden kaynaklanıyor b sınıfı bir araç için normal bir durum kafaya takmayın bence![]()
cam takozu var arkadaşlar plastikten o gevsemiş olabilir...yada catlamısta olabilir...
ona baktırın...
Ön camlar sonuna kadar yada yarım açıkken gelen sesler ve tıkırtılar normaldir aracında şuanlık bu sesleri duymayan arkadaşlar zamanla sizlerdende gelicektir mutlaka. İçindeki takımlar plastik ve kuvvetsiz olduğu için kapı kapandığında camın sarsılmasını ve ses çıkarmasını ne yazıkki engelleyemiyor. Ben kapılarımın içini ölçülü olarak elyafla kaplattırdım ama sesler yinede kesilmiyor ne yazikki.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri