Aynen hocam katiliyorum. Boyle seyleri yasayip gordukce yaris yada jazz almadigima pisman oluyorum
Aynen hocam katiliyorum. Boyle seyleri yasayip gordukce yaris yada jazz almadigima pisman oluyorum
benim baldızımda 2008 yaris var aslında araç punto ile karşılaştırıldığında 5 para etmez ben toyota nın araçlarını çok tok ve iç trim aksamlarını kaliteli bilirdim ama iç plastik kalitesi rezalet emin olun yaris plastiğini gördükten sonra punto nun o sert plastikleri acayip hoş geliyor gözünüze punto nunkide sert ama en azından langır lungur değil araç acayip derecede küçük bagaj denilen bir olay yok punto ya zar zor bebek arabasını sığdırıyorum yaris alsaymışım hayatta sığmaz ayrıca yol sesi inanılmaz alıyor punto da 120 den sonra rahatsız ediyor ama yaris 70-80 de bile sanki motor kucakta çalışıyor hissi var gelgelelim baldız 6 senedir kullanıyor ancak otomatik vites ile ilgili en ufak bir sorun yaşamadı aracın vites geçişleri gayet kararlı ve sakin kısacası otomatik şanzıman başarılı ama geriye kalanı 5 para etmez tabi bu söyledikleri mk2 kasa yaris ler için geçerli son kasa hakkında bilgim yok
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri