Geçmiş olsun Halil kardeşim satıyor kesinlikle tavsiye ederim link e tıklarsanız kendisiyle iletişime geçin derim.
https://forum.grandepuntotr.com/showthread.php?t=54071
H.KURU Saygılarımla
Merhaba,
2008 model Grande Punto 1.3 Multijet'imin airbag makarası bozulmuş. Direksiyondaki hiçbir tuş çalışmıyor ve airbag ışığı yanıyor.
Oto elektrikçiye gittim, sökmeye 40 TL, tamirine 150 TL istendi. Bir yerde çıkma komple sinyal kolu buldum buldum 150 TL dediler ama garantisi yok. Sıfırına 280 TL dediler. İnternette nasıl tamir edildiğini gördüm ama ben de ekipman yok.
Sahibinden.com'da tamir edenler var ama önce direksiyonu söküp Konya'dan Ankara'ya yada İstanbul'a göndereceğim sonra gelmesini bekleyeceğim.. Geri gelmezse ne yaparım bilmiyorum.
Şu anda işsiz olduğum için minimum maliyetle nasıl hallederim bilmiyorum. Tavsiyelerinizi rica ederim. Saygılarımla, Ayhan ÖZDEMİR
ayhan özdemir
Geçmiş olsun Halil kardeşim satıyor kesinlikle tavsiye ederim link e tıklarsanız kendisiyle iletişime geçin derim.
https://forum.grandepuntotr.com/showthread.php?t=54071
H.KURU Saygılarımla
İlginiz için teşekkürler. O ilanı gördüm ama tamir görmüş parça, birkaç ay sonra bozulursa yeniden aynı derdim olacak. Konya'da bu işi yapanı arıyorum, sorun olursa yüzyüze iletişim kurabilirim.
ayhan özdemir
Ya da şöyle yapalım: siz bana ürün bedelini gönderin ben de size ürünü göndereyim. Takın deneyin çalışmazsa ürünü gönderin hasar alıp almadığını kontrol edeyim, ürün hasar almadığı halde çalışmazsa ben de size paranızı iade edeyim.
Ayrıca belirtmek isterim çalışmayan ürünü gönderecek kadar sahtekar bir insan değilim.
Konu halils2 tarafından (10/09/2014 Saat 01:50 ) değiştirilmiştir.
Yanlış anlamayın ama tamiri tutmuyor bende tamir ettirdim yaklaşık 3 - 4 ay filan oldu sorun yok ama arada direksiyon kumanda tuşlarında sıkıntı olmaya başladı. O yüzden Ayhan bey 280 lira sıfırı için çok iyi bi fiyat nereden verdiler o fiyatı ?? Bende sıfır alacağım kenarda dursun
Sayın kardeşim,
280 TL de çok... Dinamik Oto Bursa Şubesinde 230 TL'ye satılıyor. (Orijinal ve sıfır ürün) Ancak dinamik oto toptancı olduğu için perakende satmak istemezlerse bir yedek parçacı vasıtasıyla satınalabilirsiniz. (Parçacya ürün bedelini siz ödeyeceğimizi,KDV'si kendisine kalmasını teklif edin)
Saygılarımla,
ayhan özdemir
o zaman 300 e cc li almak daha mantıklı. 270 kol+30 kapak
ccli olunca fleksi kablodaki pin sayısının artması beni korkutuyor işin gereği
Flex kabloda pin sayısı değişmez CC li kolda. çünkü cc dediğimiz olay sinyal ünitesinin üzerinde. dediğinizin olası için cc kolunun direksiyon simidinin üstünde sese açma kapama yada korna gibi simidin üstünde olması lazım. o yüzden korkmanıza gerek yok.
Konu atlatma tarafından (11/09/2014 Saat 16:01 ) değiştirilmiştir. Sebep: imla
Ben size orta yolu sundum. Çalışmazsa gönderirsiniz kontrol eder paranızı iade ederim dedim. Siz kolu takarken sargıyı ayarlayamayıp telleri kopartırsanız doğal olarak bana bu çalışmıyor diyeceksiniz, sizden aldığım paradan ziyade burda tanıyan tanımayan arkadaşlar acaba halil bozuk mal mı verdi diye düşünecek. Sizin işi ne kadar bildiğiniz aşikar. O yüzden;
Buna meydan vermemek için bence de siz cc li bir kol alın onu takıp kullanın hem hız sabitlemeniz olmuş olur hem de yeni bir kolunuz.
2010 model garantisi bitmiş Fiat punto evo aracımın airbag sargısı değişecek..(korna gitti ve airbag ışığı yanık vaziyette) servis parça fiyatının %50 sini karşılarız dedi,ben kronik sorundur kullanıcı kaynaklı değil diye tamamında ısrar ediyorum.Ama verecek gibi durmuyorlar,ne dersiniz %50 kabul edeyim mi?
%50 derken sizden ne kadar para çıkacak?Fiat bu,belli olmaz parça +işçilik 1000 lira yazarlar,sizden 500₺ gibi fahiş bi rakam çıkar.airbag sargısının cc li olanı 250₺.ayrıca cc özelliğiniz de olur.servise para verip ccsiz taktıracağıma dışarda ccli taktırırım,aynı fiyatta olsa bile
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri