4 sonuçtan 1 ile 4 arası

Konu: El Freni

Threaded View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
  1. #3
    Hakan ORTA
    hakangim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    07/05/2013
    Mesajlar
    53
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 6

    Standart

    aynı sorunu şu şekilde yaşamaktayım.
    En sona kadar çekince yokuşlarda kaydırmıyor benimki. Fakat arabayı öyle bıraktığım zaman eşim bu sefer indiremiyor el frenini.. Hatta şuan satılığa çıkardım arabayı yeni arabalarda özellikle elektronik el freni bakıyoruz. kolay olsun diye.

    Ama bu serviste ayarlanabiliyor. Ben ayarlattım. Lakin 5000-10000 km sonra tekrar ayarlatmak gerekebiliyor. Bu da zaten bakımdan bakıma olduğu için bence sorun yok.

  2. Bu mesaj için teşekkür edenler:


Benzer Konular

  1. El freni sorunu
    ykaya1983 tarafından Teknik Yardım forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 6
    Son Mesaj: 17/12/2012, 17:54
  2. evo el freni
    zafermutlu tarafından Teknik Yardım forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 5
    Son Mesaj: 14/03/2011, 20:51
  3. Abs ve el freni lambası
    aos tarafından Teknik Yardım forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 9
    Son Mesaj: 21/01/2011, 12:27
  4. El freni....
    TunFeB tarafından Teknik Yardım forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 2
    Son Mesaj: 25/05/2008, 21:17

Yer imleri

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


El Freni Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
Reklam vermek, bilgi & iletişim için: admin@grandepuntotr.com



# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network #

www.fiattr.com   |    www.puntotr.com   |    www.grandepuntotr.com   |    www.puntoevotr.com   |    www.bravotr.com   |    www.lineatr.com   |    www.500tr.com   |    www.ottimotr.com   |    www.aegeatr.com