2011 grande punto aracımı sıfır aldım..ne viraj çubuğu ne de z rot var aracımda...Bir türlü bana izahını yapabilen bir usta bulamadım..city direksiyon ve start stop özellikli olan modelden aracım..
şimdiden yeşekkürler
Firma çingene politikası ile yönetildiği için viraj demiri gibi hayati bir parçayı bile donanımdan çıkaracak üçkağıtçılığı yapıyor fıat.
Millet düğün salonunda kızlara bakarken ben dışarıda arabalara bakarım.
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
Reklam vermek, bilgi & iletişim için: admin@grandepuntotr.com
Yer imleri