Bana park sensörü ve kapı hariç sorunlar farlardan kaynaklanıyor gibi geldiBence de hem kendiniz hem de başkalarının gözü için orijinal farlara dönün.
Bana park sensörü ve kapı hariç sorunlar farlardan kaynaklanıyor gibi geldiBence de hem kendiniz hem de başkalarının gözü için orijinal farlara dönün.
OSRAM H4 NİGHT BREAKER UNLİMİTED %110 FAZLA IŞIK « Kemal Oto Aksesuar Modifiye Tuning
General Elektrik H4 Megalight Ultra 120 « Kemal Oto Aksesuar Modifiye Tuning
İki ürünüde inceleyin. General elektirik daha fazla ışık verir ve daha uzun ömürlüdür.
Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler Dervişler Müritler Meczuplar Ülkesi Olamaz! M.K.Atatürk
Sıkıntı Yok , Jack Daniels Var
bu ampulün adet fiyatımı offf çok pahalıymış tanesi 60 lira bugün farı taktırmaya bi oto elektrikçiye gittim adam tamponu filan sökecek işi bilmiyor gibiydi kırar filan diye actırmadım. tampon inmeden farın cıkma imkanı yokmuki 3 adet vida cıkardı ama far gelmiyo takılı kalıyor neyse konyaya gidince saglam birine baktırıyım
Rica ederim. Sato'nun da dediği gibi breaker'lar iyidir. Fakat ben yine de sarı ışık tavsiye edeceğim. Neden derseniz hem -bence- daha iyi aydınlatıyor, hem karşı tarafın gözünü rahatsız etmiyor. Beyaz olanlar yağmur yağarken ve bazı tip asfatlarda iyi sonuç veriyor. Benim tecrübe edebildiğim yollarda sarı ışık asfaltı daha iyi aydınlatıyordu. Tabii yollar da farklı farklı. Siz de tecrübe edip göreceksiniz artık
Xenon konusunda ise yükseklik ayarlı, mercekli, gerçek bi-xenon olmadıkça hiç yaptırmama taraftarıyım. Hem aydınlatmıyor, hem çok göz alıyor.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri