Celenle nikli arkadaşımızın paylaştığı sitede parçayı buldum.
https://www.fiatdalys.lt/diagrams/7D...AD48907CD0.png
BODY COMPUTER Part Number:51 798 616
Printable View
Celenle nikli arkadaşımızın paylaştığı sitede parçayı buldum.
https://www.fiatdalys.lt/diagrams/7D...AD48907CD0.png
BODY COMPUTER Part Number:51 798 616
Benim araçdaki ECU'da da Anten girişi kapalı. Benim araç da aldığımdan beri 5metreden uzaktan çekmiyor. Pilini değiştirdim banamısın demedi! Demekki bu yüzden miş...
Benim araç 1 yaşında,20BIN'kmde komple tesisat ve akü değişmiş. Belki benim BODY' da değişmiştir.Şimdi 80BIN'de tek sorunum kumandanın uzaktan çekmemesi :)
Sizin bu durumu fiat genel merkezle çözmeniz gerek diye düşünüyorum çünkü nerdeyse tüm araçlarda anten girişi varken sizşn araçlarda olmaması tuhaf. 2 nizğn aracı da active olsa tamam füat baz donanımda kaldı rmış düyim ama biriniz active biriniz dinamik donanımlı araç kullanıyorsunuz ve bence 2 nizin de bodysi orjinal değil. İyice araştırın. Bodyleri açıp soket yeri var mı yok mu bakmak lazım belki üstündeki kapalı yerin açılması lazım.
Koyduğun resim tamam pden çok net değil ama sanki orda çıkması gereken bir kapak varmış gibi geliyor bana iyice inceler misin? Hatta karga burun falqn varsa tutu çekmeyi bir dene
Body Computer M1 girişte şunları almaktadır :
- Uzaktan kumandanın P93 , M1''in K soketinin 1 ve 2 nolu pinlerine bağlanan alıcı -anteninin kilitle/aç sinyallerini ;
- Kilidin N50 üzerindeki anahtar fişeğinden , M1''in K soketinin 29 nolu pinine gelen kilitle/aç sinyallerini diye açıklama yapıyor elearn
sen anten kablon takılı olmadan tv izleyebiliyor musun? ya da radyo antenin kapalıyken yayını net dinleyebiliyor musun? aracın evo ya da yeni punto olsa olabilir derim ama gp kullanıyorsun. Fark olası imkansız. Servis bile bu programdan bakıp arıza tespiti yapıyorken başka bir bağlantı olması pek mantıklı gelmedi bana.
Hocam antenden baska bir kablo geciyor olablir belki bir ara servise ugraricam. Umarim net bir cevap alabilirim.
KinG777 Keyifli ve aktif forumlar diler...
Bu arada baska bir kablo olsa kumanda cekimi bukadar berbat olmaz :)
KinG777 Keyifli ve aktif forumlar diler...
Senin arabada neden kapalı orası anlayamadım gitti. Benim araçta 2008 dynamic, mavi logo espli paket kablo giriş yerine takılı duruyor.
Benim araç 2009 Model. (5-2008 Üretim, 9-2008 Satış )
Kırmızı Amblemli S2 Dynamic
00 51 798 616 0
Bunun da anten kablo yeri kapalı ve boşta duran bir anten kablosu göremedim.
Ve 5metreden ötede çekmiyor, pil değişimine rağmen.