Benimde zamanında bozulmuştu eksi gösteriyordu. Komple ayna değişmişti
Motorola cihazından ile gönderildi.
aracımın derecesi eksilerde görünüyor.termometre temizliği yapabilmek için ayna sokmek isitoyorum fakat aynanın altında vida tarzı bir şey göremedim.ufak yassı bir plastik var sadece oda tornavida ile müdahale edilecek gibi değil.nasıl müdahale edebilirim ayna nasıl çıkar ?
Benimde zamanında bozulmuştu eksi gösteriyordu. Komple ayna değişmişti
Motorola cihazından ile gönderildi.
önce dış kapak sökülüyor zannedersem ama kapı iç döşemeside sökülmesi gerekiyor kabloda bir sorun olabilir
Önce kapak çıkartılırsatırnakları kırılabilir diye hatırlıyorum.
yokmu beyler şoke detaylı bir anlatım önce kapakmı çıkar çıkarsa nasıl çıkar.
Daha önce ayna sökülürken baktım..Aynanın arkasındaki değilde,hemen altındaki siyah parça sökülür(Tırnaklıdır dikkali sökülmeli)Sonra aynayı sabitleyen vidalar var..Onların söktünmü ayna elinde..
hocam bende 2005 var once icerden sokyrsun plastigi tek vida tutuyr sonrası gecmeli.sonra elektronik aynanın kablosunu cıkaryrsun. daha sonra kapı sacının içinde aynanın iç plastgı gornyr zaten. bizdekı yuvarlak ve sıkmak şcşnde yşne aynı renkte yuvarlak dişli bir somun gibi dym sana bsy var. onu cevrdp soktgnde ayna cıkyr.
arada virgul falan kullansaymısım bırde yazım hatalarına dikkat etseymısımiyimiş
![]()
Ayna alt kağpağı üst ve alt kısmında tırnakları ve ortada iki tane geçme tırnak var.
Bir tarafından yavaş yavaş esnetip söklüyordu ben ortadaki iki taneden bir tanesinin tırnağını kırdım.
Soket tam olarak orada.
Ayna üst kapağını sökecekseniz eğer, önce ayna camını çıkartmak mantıklı, çünkü ayna camını çıkartınca, üst kapağın tırnaklarını görebilirsiniz. Ama üst kapakla bir işiniz yok.
Diyelim ki soketi temizlediniz ve hala -li değerler veriyor. Geriye iki şey kalır:
1- Sensör bozulmuştur:
Çözümü burda:
https://forum.grandepuntotr.com/tekn...cin-cozum.html
2-Body'e giden kablolarda temassızlık.
Burda da kabloyu takip edip başka konnektör var mı diye bakmak lazım.
soket temizliği genel ayna iç temizliği
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri