Alıntı cdogu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Rotacar Tam Otomatik Cam Kaldırma Modülü Termikli 2 Cam Ckm2 Fiyatı

şöyle ucuz bir modül ile halledebilirsiniz. Şahsım adına termikli olması iyi bir özellik. Çoluk çocuk elini koyduğunda duruyor böylece.
2007 model 1,3 aktive grande puntom var, daha önce elektrikçiye gittiğimde camlarımın kapıları kilitlediğimde otomatik kapanmasını istiyorum yapılabilir mi dedim, evet hallederiz dedi ama cam kapama tuşuna uzun basıp bıraktığınızda camlar otomatik kalkıp iniyor mu diye sordu bende hayır tamamen açmak yada kapamak için sürekli basılı tutmak gerekiyor dedim o zaman araya birde camların tek seferde inip kalkmasını sağlayan röle tarzı bir şeyde koymamız gerekiyor dedi ve toplamda 100TL ye yakın bir fiyat verdi, bu dediğim olay 1,5 ay falan önce oldu bana da 100TL biraz fazla geldiği için işlemi erteledim.

Şimdi sormak istediğim soru internette satılan bu cihazı alsak elektrikçiye götürsek 20-30 lira neyse sadece işçilik vererek kapıları kilitlediğimizde camlarında otomatik kapanmasını sağlayabilir miyiz? Boşu boşuna işe yaramayacaksa sipariş vermekte istemiyorum.

Acaba elektrikçinin yapacağı işte böyle bir modül mü takmak olacak?

Biraz uzun oldu galiba