Sabah sanayiye bıraktığım aracımı az önce teslim aldım ve malesef araç istediğim gibi olmamış yine

Biraz uzun olacak ama araçta yaşadığım sorunları en başından anlatayım, belki biri çıkarda ben çözerim der bende gelirim yaptırmaya çünkü burada herhangi bir çözüme ulaşamayacağımı anladım.

- Aracımı 6 aralık 2013 de 78.000km de aldım 1 ay kullandım yakıt tüketimim havalar soğuk olmasına rağmen 6.2 ile 6.5 arasında idi ve çekişinden de performansından da memnundum.

- 1 ay sonra ocağın ilk haftasında 79.000 km de iken sanayide bir ustaya 80.000 bakımını yaptırdım, bu bakımda triger kayışınında çatlak olduğu değişmesi gerektiği söylendi bende değiştirttim.

- Bakımdan sonra 1 hafta kullandım, yakıt tüketimim 7.5 8 lt lere çıktı, araç rölantide iken pırrrr diye bir ses gelmeye başladı, yine rölantide iken zaman zaman titreme olmaya başladı (Rölantideyken diyorum ama hareket halinde varmıydı bilmiyorum), ve araçta çekişten düşme performans kaybı hissetmeye başladım.

- 1 hafta sonra ustaya bu şikayetlerimle gittim. Usta bakımda kullanılan filtreler, bujiler vs. tüm parçaların orjinali özenle takıldı ses olayıda triger kayışı yeni olduğundan dedi ve zamanla geçer dedi.

- Birkaç gün sonra uzun yola gittim geldim, ertesi sabah araç zor çalıştı ve motor arıza ışığı yaktı o şekilde birkaç yüz metre gittikten sonra devir saatinin sıfırda olduğunu farkettim ve gaza yüklendiğimde araç fazla bağırmıyordu ve gitmiyordu. Hemen izmirdeki arkadaşı aradım aküdendir kutup başını sök tak dedi söktüm taktım düzeldi.

- Sonra ustaya gittim cihaza bağladı akü arızası verdi, böyle biraz kullan dedi eğer bu arıza tekrar eder ve artrsa aküyü değiştiririz dedi.

- Bu arada ben yakıt tüketiminin artma nedenlerini araştırmaya devam ettim, herşey normaldi geriye sadece yağ kaldı. Bizim araçlar için en uygun yağın 5-40 olduğunu öğrendim doğru ustaya gittim tahmin ettiğim gibi oparın 10-40 yağını kullanmış. Gittim castrolun 5-40 yağını aldım ustaya değiştirttim. Yağ değişiminden sonra havalarından ısınmasıyla yakıt tüketimi 6.5 lt lere düştü. Ancak aracı kullandığım güzergaha göre aralık ayında 6.5 lt yakan aracım şuan 5.5 6 lt yakması lazım çünkü güzergahım gerçekten trafiksiz ve şehirler arası yol gibi.

- Ayda bir iki defa uzun yol yaptım ve her uzun yol dönüşünde aynı arıza tekrar etti.

- Sonunda bi elektrikçiye gittim akünün arızalı olup olmadığından emin olmak için. Elektrikçi ölçtü biçti akü arızalı dedi bende geçen ay aküyü değiştirdim.

- Arıza olayı tam geçti derken yine tekrar etti bende doğru ustaya gittim cihaza bağladı krank mili sensörü arızası veriyor dedi müsait bir zamanda getir halledelim dedi.

- Bende 1 2 gün krank mili sensörü nedir neden arızalanır ne arızalı çıkarır araştırdım. Buradan ve diğer sitelerden edindiğim bilgilere göre triger kayışının ayarsız takılması krank mili sensörü arızasına, aracın düzensiz çalışmasına, ses yapmasına, performans ve çekiş kaybına, yakıt tüketiminin artmasına neden olabileceğini öğrendim.

- Bu bilgilerle bu sabah ustama gittim bildiklerimi anlattım hepsini tekrar kontrol edin dedim. Usta trigeri aparatla takıyoruz hata olma şansı yok dedi, sen yinede tekrar kontrol et dedim.

- 1 saat önce kadar aracı almaya gittim. Krank mili sensör arızası için kablolarda sorun varmış tekrar sardık falan dedi tekrar yaparsa sensörü değiştiririz dedi bakalım birkaç güne belli olur. Trigere gelince, tekrar kontrol etmişler herhangi bir sorun yokmuş. Araca bindim denemek için ses hala duruyor herhangi bir değişiklik yok ustaya dedim değişen birşey yok diye ustada sesi duyuyor inkar etmiyor ama triger kayışı daha yeni zamanla ses geçer dedi. Ancak triger değişeli yaklaşık 5.000 km oldu 5.000 km de bu meret alışma evresini geçirmezmi? O ustadan bana hayır gelmeyeceğini anladım birşey demedim çıktım geldim. Gelirken yolda yine titreme yaptı, gaza yüklendim yine tatmin etmedi performans düşük. Yani anlayacağınız hiçbir değişiklik yok araçta.

Şimdi tüm bu anlattıklarıma göre benim araçta sorun ne? Triger kayışı alışacak diye bekliyeyim mi toksa sağlam bir usta bulup tekrar bi ayarmı yaptırayım. Y ada sorun trigerle alakası yok mu? Ha bu arada usta trigerin çekişle yakıtla alakası olmayacağını söyledi ayrıca triger değişiminde subap ayarı yapılıyormu dedim yapılmaz dedi.

Ben ne yapayım arkadaşlar sorun nerde olabilir? Ayrıca ben bunu çözerim yaparım diye varsa çok uzak olmamak kaydıyla gelirim.