söyle anlatım sıze. arcla seyr halındeyken tahmını hız 80 cvarı hız göstergesı bı anda sıfıra dusuyor ve el fren lambası yanıyo. arcı stop edp calıstrınca tekrar aynı hıza ulaınca aynı hatayı verıyoo ...
söyle anlatım sıze. arcla seyr halındeyken tahmını hız 80 cvarı hız göstergesı bı anda sıfıra dusuyor ve el fren lambası yanıyo. arcı stop edp calıstrınca tekrar aynı hıza ulaınca aynı hatayı verıyoo ...
el freni lambası 2 şartta yanar
1 el freni çekili iken
2 fren hidrolik yağı bitik iken
sana tavsiyem madem aynı hızda yapıyor gösterge tablanı diğer araçla değiştirip dene eğer aynı hatayı diğer aracında yaparsa gösterge tablan bozuk, yapmazsa diğer araçtaki göstergeyi de kendi aracında dene onda da arıza verirse sıkıntı bodyden dir büyük olasılıkla.
seyr halınde el fern cekılı olmaz musurun fıısı takılı hdrolk yagda var . hız bı anda sfıra dusunce yol blgsayarı arcı park hakınde yanı duruyo olarak alglayıp el fren ıkazı yapablr mı
sızın dedklerını baktk anlasılmyan konuu su abs senrlerı hızı alglıyosa arac hızlanp kadran sıfıra dustgunde sensor yanlız deger okusa abs ıkaz yapmaz mıı
anladım ıns czulur sorunum
dger srun olan arkadsımn aracı arac yakında degl yanı.
4 sensru tekrar kontrl ettrcemm ıns ondandr srun
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri