Katkıda bulunan tüm arkadaşlara içten teşekkürler. Bir liste haline getirdim söylediklerinizi. Hatta bu liste yeni alanlar için sabit başlık olarak da koyulabilir.
Söz konusu problemler GP yi almaktan vazgeçiremez. Ayrıca anladığım kadarıyla bu problemler her defasında daha düzelmiş oluyor ve biraz uğraşınca düzeltilebiliyor. Biraz da şans işi. Ayrıca bunlar olmasaydı bu fiyata da arabayı alamazdık. Bursa'da monte edilseydi de daha az sorunlu olurdu kesin. En azından kalite kontrolü diye bir şey var.
Cruise control'un opsiyon olarak konulmaması gerçekten büyük eksiklik. İngiltere'ye verilen araçlarda bu seçenek var. Ama öyle ilginç bir ürün ki sanırım direksiyon sağda veya solda olunca her şey değişiyor. Yine de bir soracağım.
Bu sorun başa gelmeden bilinemiyor galiba... :confused:: otomatık vıteste yazılım problemı var 15 kere fırene basıldıgında arac kendını bloke edıyor boyle bıseyle karsılasırsanız sakın aracınızı stop etmeyın en yakın servıse gıdın ....
ya okuduğumda ne kadar da şanslıymışım dedim,tıkırtı burcu ve arka kapıların açılma problemi haricinde ne yalan söyleyeyim hiç problem yaşamadım,yoksa benmi çok duyarsızdım bu konuda:confused:
ama son söylenen bi cümle vardı arkadaşımızın sarf ettiği,hani tabir yerindeyse bu paraya bu kadar hesabı,daha düne kadar 12000-13000 ytl ye doğan alınırken bugün 19000 ytl den başlayan fiyatlarla grande punto alabiliyoruz,birazcıkta kusuru olsun artık diye düşünüyorum...
umarım yeni alan alacak olan arkadaşlarımızın araçlarında hiiiçç problem olmaz..
ghost rider aman nazar değmesin...
bide sorunsal için bişiler dicem...
servise gittiğinde muhakkak dikkat et araçtaki parçalara mesela,
mp3 playerin gerçekten mp3 player mı?
ön ızgaran değişebilir dikkat ! (multijet logolu yada logosuz çıkabilir!)
bütün camlarını uzaktan kumandadan indir kaldır bunu dene çalışıyorlar mı?
direksiyonu sola veya sağa doğru çevirmeyi dene ve uğultu var mı kontrol et.
aklımagelenler bunlar şimdilik. diğerlerini yazmıyorum bile biliyosun zaten
Benim tıkırtı burcu sorunu bile olmadı ilk alanlardan biri olmama rağmen. Zaten bu sorun ilk 3 ay alanlarda oldu daha sonra düzeltildi. Sadece arka kapı ayarı yaptırdım o kadar. Bir de göstergelerin üzerindeki plastik parçadan çok pürüzlü, yeni yapılmış asfaltta cızırtı geliyordu. Oradaki 2 vidayı sıktılar. 10 sn de halledildi yani.![]()
Buna benzer problemler diğer markalarda da var emin olun. Yakın arkadaşlarımın birinde Clio III birinde Yeni Yaris birinde de Honda City var.Tıkırtı cızırtı vs. problemi en az bizim arabalarda var buna eminim. Mekanik ve elektrik arızları da çıkabiliyor kronik olarak. Hatta durduk yere boya çatlaması vs. sorunu bile oluyor. Ama onların servislerinin Fiat'ınkiler kadar ilgili mi bilmiyorum.
Yeni alınacak GPlerde, serviste birkaç küçük kontrol yapıldıktan sonra önemli bir sorunla karşılaşılacağını da zannettmiyorum. Herkese kazasız sürüşler.8O
Niye sende oldu mu bu prob ? Ne zaman aldın ?
lastikler kitapçıktakilerden mi kontrolü 8D
burda anlatmıyım bazı arkadaşlar kızabilir!
https://www.grandepuntotr.com/forum/...read.php?t=469
bu özellik sadece emotion 5k larda war arkadaşım..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri