Sayfa 2/2 İlkİlk 12
32 sonuçtan 21 ile 32 arası

Konu: GP nuzu yeni almis olsaydiniz...

sorunsal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 2

Standart Teşekkürler

Katkıda bulunan tüm arkadaşlara içten teşekkürler. Bir liste haline getirdim söylediklerinizi. Hatta bu liste yeni alanlar için sabit başlık olarak da koyulabilir.

Söz konusu problemler GP yi almaktan vazgeçiremez. Ayrıca anladığım kadarıyla bu problemler her defasında daha düzelmiş oluyor ve biraz uğraşınca düzeltilebiliyor. Biraz da şans işi. Ayrıca bunlar olmasaydı bu fiyata da arabayı alamazdık. Bursa'da monte edilseydi de daha az sorunlu olurdu kesin. En azından kalite kontrolü diye bir şey var.

Cruise control'un opsiyon olarak konulmaması gerçekten büyük eksiklik. İngiltere'ye verilen araçlarda bu seçenek var. Ama öyle ilginç bir ürün ki sanırım direksiyon sağda veya solda olunca her şey değişiyor. Yine de bir soracağım.

: otomatık vıteste yazılım problemı var 15 kere fırene basıldıgında arac kendını bloke edıyor boyle bıseyle karsılasırsanız sakın aracınızı stop etmeyın en yakın servıse gıdın ....
    Bu sorun başa gelmeden bilinemiyor galiba... :confused:

Sezer Ersoy
    Multijet 1.3 90Bg.Emotion SeZAr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    34 EU 3389
    Edilen teşekkür: 7

Alıntı sorunsal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Katkıda bulunan tüm arkadaşlara içten teşekkürler. Bir liste haline getirdim söylediklerinizi. Hatta bu liste yeni alanlar için sabit başlık olarak da koyulabilir.

Söz konusu problemler GP yi almaktan vazgeçiremez. Ayrıca anladığım kadarıyla bu problemler her defasında daha düzelmiş oluyor ve biraz uğraşınca düzeltilebiliyor. Biraz da şans işi. Ayrıca bunlar olmasaydı bu fiyata da arabayı alamazdık. Bursa'da monte edilseydi de daha az sorunlu olurdu kesin. En azından kalite kontrolü diye bir şey var.

Cruise control'un opsiyon olarak konulmaması gerçekten büyük eksiklik. İngiltere'ye verilen araçlarda bu seçenek var. Ama öyle ilginç bir ürün ki sanırım direksiyon sağda veya solda olunca her şey değişiyor. Yine de bir soracağım.

Bu sorun başa gelmeden bilinemiyor galiba... :confused:

Cruis control bir tek Türkiye ye gelen modellerde yok.Ayrıca Italyada satılan gp lerde Blue&me özelliği var.
    Multijet Emotion 1.3 16V 90Bg. SP+SKY+16'' Egzotik Kırmızı

Ahmet Gündoğdu
    ghost rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Tekirdağ
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    59 AH 256
    Edilen teşekkür: 3

ya okuduğumda ne kadar da şanslıymışım dedim,tıkırtı burcu ve arka kapıların açılma problemi haricinde ne yalan söyleyeyim hiç problem yaşamadım,yoksa benmi çok duyarsızdım bu konuda:confused:

ama son söylenen bi cümle vardı arkadaşımızın sarf ettiği,hani tabir yerindeyse bu paraya bu kadar hesabı,daha düne kadar 12000-13000 ytl ye doğan alınırken bugün 19000 ytl den başlayan fiyatlarla grande punto alabiliyoruz,birazcıkta kusuru olsun artık diye düşünüyorum...

umarım yeni alan alacak olan arkadaşlarımızın araçlarında hiiiçç problem olmaz..

Cihan Dalkın
    otoritec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Granit Gri

ghost rider aman nazar değmesin...

bide sorunsal için bişiler dicem...

servise gittiğinde muhakkak dikkat et araçtaki parçalara mesela,
    mp3 playerin gerçekten mp3 player mı?
    ön ızgaran değişebilir dikkat ! (multijet logolu yada logosuz çıkabilir!)
    bütün camlarını uzaktan kumandadan indir kaldır bunu dene çalışıyorlar mı?
    direksiyonu sola veya sağa doğru çevirmeyi dene ve uğultu var mı kontrol et.

aklımagelenler bunlar şimdilik. diğerlerini yazmıyorum bile biliyosun zaten

. .
    Korhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kastamonu
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 254

Alıntı ghost rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya okuduğumda ne kadar da şanslıymışım dedim,tıkırtı burcu ve arka kapıların açılma problemi haricinde ne yalan söyleyeyim hiç problem yaşamadım,yoksa benmi çok duyarsızdım bu konuda:confused:

ama son söylenen bi cümle vardı arkadaşımızın sarf ettiği,hani tabir yerindeyse bu paraya bu kadar hesabı,daha düne kadar 12000-13000 ytl ye doğan alınırken bugün 19000 ytl den başlayan fiyatlarla grande punto alabiliyoruz,birazcıkta kusuru olsun artık diye düşünüyorum...

umarım yeni alan alacak olan arkadaşlarımızın araçlarında hiiiçç problem olmaz..
    Benim tıkırtı burcu sorunu bile olmadı ilk alanlardan biri olmama rağmen. Zaten bu sorun ilk 3 ay alanlarda oldu daha sonra düzeltildi. Sadece arka kapı ayarı yaptırdım o kadar. Bir de göstergelerin üzerindeki plastik parçadan çok pürüzlü, yeni yapılmış asfaltta cızırtı geliyordu. Oradaki 2 vidayı sıktılar. 10 sn de halledildi yani.
    Buna benzer problemler diğer markalarda da var emin olun. Yakın arkadaşlarımın birinde Clio III birinde Yeni Yaris birinde de Honda City var.Tıkırtı cızırtı vs. problemi en az bizim arabalarda var buna eminim. Mekanik ve elektrik arızları da çıkabiliyor kronik olarak. Hatta durduk yere boya çatlaması vs. sorunu bile oluyor. Ama onların servislerinin Fiat'ınkiler kadar ilgili mi bilmiyorum.
    Yeni alınacak GPlerde, serviste birkaç küçük kontrol yapıldıktan sonra önemli bir sorunla karşılaşılacağını da zannettmiyorum. Herkese kazasız sürüşler.8O

Cihan Dalkın
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Granit Gri

Alıntı Korhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim tıkırtı burcu sorunu bile olmadı ilk alanlardan biri olmama rağmen. Zaten bu sorun ilk 3 ay alanlarda oldu daha sonra düzeltildi. Sadece arka kapı ayarı yaptırdım o kadar. Bir de göstergelerin üzerindeki plastik parçadan çok pürüzlü, yeni yapılmış asfaltta cızırtı geliyordu. Oradaki 2 vidayı sıktılar. 10 sn de halledildi yani.
    Buna benzer problemler diğer markalarda da var emin olun. Yakın arkadaşlarımın birinde Clio III birinde Yeni Yaris birinde de Honda City var.Tıkırtı cızırtı vs. problemi en az bizim arabalarda var buna eminim. Mekanik ve elektrik arızları da çıkabiliyor kronik olarak. Hatta durduk yere boya çatlaması vs. sorunu bile oluyor. Ama onların servislerinin Fiat'ınkiler kadar ilgili mi bilmiyorum.
    Yeni alınacak GPlerde, serviste birkaç küçük kontrol yapıldıktan sonra önemli bir sorunla karşılaşılacağını da zannettmiyorum. Herkese kazasız sürüşler.8O

korhan ilk üç ayla ilgisi yok bide sen çok şanslıymışsın negüzel işte aman nazar değmesin

. .
    Korhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kastamonu
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 254

Niye sende oldu mu bu prob ? Ne zaman aldın ?

Serhat SİPAHİOĞLU
    gurik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    06 BT 4942
    Edilen teşekkür: 537

lastikler kitapçıktakilerden mi kontrolü 8D

Cihan Dalkın
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Granit Gri

burda anlatmıyım bazı arkadaşlar kızabilir!
    https://www.grandepuntotr.com/forum/...read.php?t=469

C. B.
    Notorious - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    34 P 7739
    Edilen teşekkür: 0

Alıntı otoritec Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ghost rider aman nazar değmesin...

bide sorunsal için bişiler dicem...

servise gittiğinde muhakkak dikkat et araçtaki parçalara mesela,
    mp3 playerin gerçekten mp3 player mı?
    ön ızgaran değişebilir dikkat ! (multijet logolu yada logosuz çıkabilir!)
    bütün camlarını uzaktan kumandadan indir kaldır bunu dene çalışıyorlar mı?
    direksiyonu sola veya sağa doğru çevirmeyi dene ve uğultu var mı kontrol et.

aklımagelenler bunlar şimdilik. diğerlerini yazmıyorum bile biliyosun zaten
    Camların uzaktan kumanda ile açılıp kapanması nasıl oluyor? Tüm modeller için geçerlimi ? Kullanma kılavuzunu okumuştum ama böyle bir özellik hatırlayamadım.Bu konuda aydınlatırsanız sevinirim.

Alper dağdemiR
    Auto engineeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    06AD9158
    Edilen teşekkür: 504

bu özellik sadece emotion 5k larda war arkadaşım..

C. B.
    Notorious - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    34 P 7739
    Edilen teşekkür: 0

Alıntı Auto engineeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu özellik sadece emotion 5k larda war arkadaşım..
    Teşşekürler, ben bu sabah denedim, başarılı olamamıştım.

Sayfa 2/2 İlkİlk 12