Tamam nasıl istersen. Takipteyim
Tamam nasıl istersen. Takipteyim
Arkadaşlar elm327 yi hangi programla kullanıyorsunuz?
varsa elinizde en güncelinden paylaşabilirmisiniz?
Kırık olarak özelden görüşelim mümkünse.
Arkadaşlar bu elm327 yi modifiye ettim, fakat laptoptan sanal com sürücüsü oluşturamadım. Yardım edebilir misiniz? Birşeyler yaptım usb serial com 3 falan oldu ama araca bağlanmıyor?
En başından anlatabilecek bir arkadaş var mı?
Uğraşmaktansa sitede alıxx nıcklı arkadaş modifiye edilmiş hali ve programı ile birlikte çok uygun fiyata satıyordu.Ben de ondan hız sabitleyici ile birlikte aldım ve sorunsuz kullanıyorum.
Millet düğün salonunda kızlara bakarken ben dışarıda arabalara bakarım.
Bence de aliden hazır denenmiş halini alsaydınız daha kolay olurdu sizin için. artık yapacak bişi yok .sanal com sürücüsü oluşturmuyorsunuz zaten elm nin programını kurduktan sonra aygıt yöneticisinden hangi com portu açtığına bakıp o cam portu fiat ecu scan programına seçiyorsunuz aracın kontağını açıp siviçlerden uygun pozisyona getirip bağlanıyorsunuz hangi pozisyonda nereye bağlanır onu deneyerek bulmanız gerek. Ayrıya fiat ecu scan programını kurduktan sonra register etmeniz gerek ki her yere bağlanabilin. register yapmazsanız sadece mavi bölümlere bağlanabilirsiniz. Ama sizin sıkıntınız nedir onu da tam bilemiyorum.
Arkadaşlar, öncelikle şunu açıklayayım, zamanım var ve uğraşmayı seviyorum. Elimden bir iş gelmese tamam haklısınız ama tüm alet edavatlarım varken Ali arkadaşımızında güzel anlatımı varken uğraşmak istedim. Buna açıklık getirebildiysem Diğer konuya geçeyim.
Pc ile bağlantı kurdum, test butonuna tıklayınca alette sıkıntı olmadan hepsine ok veriyor. Şuan ki sorunum, sadece Motor ve ABS kısmına girip diğer bölümlere girememem. Ali arkadaşımızın anlatımını harfi harfine yaptım. (Kontrolde ettim) Airbag kısmında sarı kablo istiyor ve anahtar konumunu değiştirdiğimde km göstergesi yanıp yanıp sönmeye başlıyor. Halil arkadaşımız anahtarlarda problem olabileceğini söyledi onu kontrol edeceğim.
Teşekkürler.
Konu KG777 tarafından (20/08/2014 Saat 15:24 ) değiştirilmiştir.
Ali (Ali) Arkadaşımızın ve Halil (Halils2) arkadaşımızın yardımıyla sonunda başarmış bulunuyorum daha doğrusu başarmış bulunuyoruz
Teşekkürler arkadaşlar
Şimdi hocam bu kırmızı board olan cihazın modifiye işlemi tam olarak nasıl cihazı aldım içini açtım R04 olan direnci buldum şimdi bu direnci aldıktan sonra işlem bitiyor mu? yoksa ek bir kablolama anahtar bağlama gibi işlemler yapacakmıyız yapacaksak nasıl yapacağız? Heryere bu mesajı yazıyorum ama işallah kural ihlali yapmıyorumdur Teşekkürler şimdiden.
merhabalar bende aracıma elm327 usb li arabirimi aldım.modifiye işlemini ve drenci sökme işlemini yaptım port ayarlarıda tamam multiecusan programında test düğmesine bastığım zaman bu arabirim 1.4 ler için uygundur diye uyarı veriyor yada 1.3 ile uyumlu değil diyor aracım 1.3 2006 model dynamic punto. bu cihazla 1.3 multijetlere bağlantı yapamıyomuyuz sadece 1.4 ler ilemi çalışıyor yardımlarınızı bekliyorum 1 haftadır bu işler ile uğraşıyorum şimdiden teşekkürler
bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan yardımlarını bekliyorum
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri