Aracım 75 bin kmde, aldığımda 65 bindeydi, benden önceki sahibi bayan olduğu için gözden kaçırdığı yada ihtimal olan her şeyi düzenli olarak kontrol ettirdim, son 3-4 aydır araç düşük viteste özellikle kalkışta titreme yapıyor, ben çok fazla motordan teknikten anlayan biri değilim açıkçası, etraftan genel olarak baskı balata olabileceğini söylediler servise de sorunca muhtemelen baskı balatadır dediler aracım 1.4 fire active dualogic vites, yakın zamanda bir arkadaşım Honda civic aracının baskı balatasını değiştirdiğinde 1600 tl verdiğiniz söyledi gözüm korktu , hemen arkasından önce yetkili servisi arayıp aracımla ilgili ayrıntıları verdim bana 650 gibi bir fiyat çıkardırlar, ardından özel servisi aradım 750 dediler, bunun üzerine 15 gün sonra aracımla yetili servise gittim baskı balata , fren diskleri + fren papuçları toplamda 2000 gibi bir fiyat çıkardı , resmen kaçar gibi oldum ve soluğu özel serviste aldım özel servis baskı balata +fren disk ve papuçlarına 980 gibi bir fiyat verdi, bunun için araştırma yapmalımıyım daha ucuza yapan yerler mevcut mu ? yoksa fiyatlar normal mi?, özel servis fiat grubunun en pahalı parçasının bu araç üzerinde olduğunu söyledi, fakat bazı parçaları linea ile aynı ,siz parçayı grande punto olarak isterseniz 150 diyor, aynı parçayı linea diye isterseniz parça fiyatı 65 liraya düşüyor, servislerin samimiyetinden şüphem had safhaya çıktı.
Yer imleri