Alıntı ysfbyk87 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Vay beee yarin sabahin korunde gidicem sanayiye. Abi biraz akil versende nerelere gitsem. Ilk olarak akucuye gideyim mi olctureyim mi emin olunca hemen elektrikciye mi gideyim yoksa ecu tamiri yapan yerleremi gideyim?
Buraya kadar bilgi paylaşımında bulunduk, her ne kadar fabrika elektrik elektroniğinde işi bilsem de araç elektrik elektroniği konusunda usta değilim kendimce uğraşıp yaptıklarım, yaptırdıklarım var ama sana kendim bakıp emin olmadığım bir arızadan dolayı hele ki beyin arızası olma ihtimali olan bir arızadan dolayı şurda yaparlar burda yaparlar diye kesin konuşamam kardeşim. Senin ilk yapman gereken aracı bilgisayara bağlatıp arızayı kesin olarak tespit ettirmen. Eğer ki arıza kesin olarak beyinden kaynaklıysa o zaman yapman gereken ya beyni tamir ettireceksin ya da yenisini alacaksın. Benim body sinyal arızasından dolayı tamire gittiğinde bana en uygun 350 tl fiyat verdiler. Serviste yaptırırsam fiyat yaklaşık 600 tl leri bulacaktı. Sağ olsun Haliç otodaki arkadaşlar yardımcı oldular işi onların üzerinden değil direk olarak yaptırarak ucuza mal ettim. Ama maddi durum uygun olsa 1500tl verip yenisini alırdım zira aracımı şu an için satmayacağım ki zaten tamir görüp gelen body uzaktan kumandası yakından kumanda durumuna düştü.
Sen Ankara'da iyi bir servise git, belki sanayiden 3 5 fazla vereceksin ama en azında arızanın ne olduğunu tam öğrenirsin. Sonra da dediğim gibi ordan çıkacak sonuca göre ne yapman gerektiğini yine konuşuruz. Tamir olacaksa fiyatını öğrenirsin, sıfırının da fiyatını sorarsın hangisi aklına yatıyorsa ona göre adım atarsın.