herkeste okadar 200 liraya depo fullicak para yok..50 50 atıyoruz fakirlik ne yapalım50 liraya 10 litre geliyor...şehir içi ful kullanımda 120-140 km gidiyorum aşağı yukarı...ışık yandığındada hemen dolduruyorum tekrar
![]()
yahu oyle detaya inmeye ne gerek var.bir örnek vereyim bence herkes öyle paylaşsın yakınıtını;197 Lıraya fulledım tam 45 olmadı 780 km falan gıdıyorum.oyle yakıyodu yok yazıyodu falan bakarsak ısımız iş.fulle bı deponu gıtmıyosa ozaman vardır sıkıntı.
herkeste okadar 200 liraya depo fullicak para yok..50 50 atıyoruz fakirlik ne yapalım50 liraya 10 litre geliyor...şehir içi ful kullanımda 120-140 km gidiyorum aşağı yukarı...ışık yandığındada hemen dolduruyorum tekrar
![]()
full depoyla 720 750 falan gidiyor bi problem olduğunu düşünmüştüm ama madem normal diyorsunz endişelenmeme gerek yok hepinize teşekkür ederim
Benim ortalama 7.9(
" Adalet adalet diye bağıran adaletsizlerin yanında durmaktansa, adaletsizce ölmeyi tercih ederim. Gerçek adaletinde kendi vicdanları olduğunu bilmeyenlerede güler geçerim..! "
Bir arkadaşım vardı 3-4 yıl önce o 5 lira 5 lira koyuyordu gidiceği yere kadar 1 lt 2 ltfazla parası olmadığı için.Pompacılar artık tanımıştı abi yine 5 lira mı diye soruyolardı
ozaman ben utanıyordum 20 30 dana aşağı doldurmayı..şimdi en az 50 50 malesef
![]()
![]()
![]()
haha ibrahim haklısında benim depo net 1 ay yettiği için maaştan maaşa mantığıyla yazdım.ama cidden en güzel yöntem bence fullemek trıpı sıfırlamak.yoksa 5 lira alan arkadaşlarımda var![]()
Ben aracımı iki hafta önce aldım 6,2 gösteriyordu sıfırladım şehir içi 160 km yaptım benim kullanımımda 5,8-6,0 arası değişti sonra uzun yola gittim 300km 100-110 km/h hızla gittim ortalamam 5,1e düştü şimdi yavaş yavaş tekrar artıyor.
şehir içi kullanıma göre bence normal
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri