3 haftalik puntoyu niye sanayiye goturuyorsunuz servis yok mu oralarda ?garantisi bozulmaz mi?
3 haftalik puntoyu niye sanayiye goturuyorsunuz servis yok mu oralarda ?garantisi bozulmaz mi?
bu fiatlar acayip bir aracmis bugun bozuk yarin duzeliyor..kafasina gore ...kac arac degistirdim hic boylesini gormedim diger aracim vw ise gozum kapali burdan dunyanin obur ucuna giderim korkmadan..ama bununla heran bisey bozulcak diye korkuyorum...birsey bozuluyor 2 gun sonra kendi kendine yine duzeliyor...acayip birsey...
Beynin içine su kaçmış olsa daha buyuk sikintilara yol acmaz mi? Beyine baglanti olan siketleri sòktük cok am cok az nem vardi kuruttuk temizledik. Beyine birsey mi oldufeci sıkıntidayim. Arac bugün calışiyor amayarin ne olacak bilemiyorum.
Beyine su girse araç surekli hata vermez mi? Suan sadece iki üç gunde bir bu arizayi yapiyor. Beyin soketleri de çok hafif nemliydi su yok gibiydi kuruladik temizledik. Motor arkasindan dolanan tesisati da guneste beklettim bugun 2 saat suyunu cekti sadece hafif nemler kaldi.
aracı bilgisayara bağlatıp baktınız mı hiç arıza var mı yok mu diye???
Yetkili serviste özel serviste bilgisayara baglamadi tessisat kurusun olay tekrarlarsa bakariz denildi. Yalniz ilg8nctir bu aksam defalarca kapadım kontagî actim calistirdim her calistirisimda check glow plugs yazdi 15 saniye ısıtma bujisi lambasi yandi sondu her calistirisimda boyle oldu. Acaba isitma bujilerim mi arizalida arac zaman zaman calismiyor hatadan dolayi kendini kitliyor.
Son Bilgi ;
Abiler, kardeşler dün sabahtan itibaren arabam çalışıyor. Sadece her çalıştîğında CHECK GLOW PLUGS hatasını 20 saniye gösteriyor.
Acaba kızdırma bujilerinin biri bozuldu da bu nedenlemi arasıra araç kendini kitliyor.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri