usb çıkışı olmayan puntolarda kocaman bir aparat kullanarak usb bağlanabilniyor orjinalindeki gibi küçük şekilde bir aparak yok mu takılabilecek bilgisi olan arkadaşım var mı
Sen sevmeyi bilmiyorsun DELİ DELİ
2006 Fiat Grande Punto 1.4 Fire Active Vals Mavi
2008 Peugeot 2.0 HDi Gümüş Gri
2013 Nissan Qashqai 1.5 dCi Platinum Sedefli Beyaz
Punto Forum - www.grandepuntotr.com
Torpitonun içine üst belge bölmesine koydurt gitsin. Büyükte olsa görünmezSıkıntı olmaz
Ama benim tavsiyem eğer tesisatın varsa 150 tl verip usb bağlattırmaktansa 200-230 tl verip Pioneer 'ın güzel bir teyibini alıp taktırman. Şahsen ben öyle yaptım. Hem ses kalitesi bir iki tık daha arttı hem de usb vs. oldu
Ekran renklerini de değiştirebiliyorum. Konsol rengine uydurdum
![]()
Hükümetini ayakta tutmak için dini kullanmaya gerek duyanlar zayıf yöneticilerdir, adeta halkı bir kapana kıstırırlar. M.Kemal ATATÜRK.
Bence de teyp almak daha mantikli. Orta yollu bir de hoparlor alip kapilardakilerle degistirsen tertemiz ses alirsin.
Sent my LG-P760 using 2
İnce işçilikle kolçağın içine şu aparattan takılır
https://forum.qashqaiclub.co.uk/uplo...rt-4x2-usb.jpg
O aldığınız modül arabanın altına gizlenir.usb kablosuyla kolçağa, bu aparada takılır.Auxtan aux çıkışı alınır, çünkü bu aparatın altında bir de aux girişi var.Usb ve aux bu aparata takılır.Sonra da kolçağın içine gizlenerek monte edilir.Çok da temiz olur.
C2105 cihazımdan gönderildi
Valla on numara duruyor işteOna bir de en ufaklarından usb takacaksın. Kolçak içinde usb nin herhangi bir malzemeye çarpıp düşüp kırılmasıda engellenmiş olur
Teyibin arkasından vitesin altından el freninin altında kablo getirilip aşşağıdan yukarı doğru kolçak içine çekmek çok kolay bir işlem. Max yarım saat![]()
Hükümetini ayakta tutmak için dini kullanmaya gerek duyanlar zayıf yöneticilerdir, adeta halkı bir kapana kıstırırlar. M.Kemal ATATÜRK.
2006 Fiat Grande Punto 1.4 Fire Active Vals Mavi
2008 Peugeot 2.0 HDi Gümüş Gri
2013 Nissan Qashqai 1.5 dCi Platinum Sedefli Beyaz
Punto Forum - www.grandepuntotr.com
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri