Merhabalar yaklaşık iki ay önce motor arıza ışığı yaktığından dolayı birmot beylikdüzüne olağanüstü bir giriş yaptımKaput açıldı sakın bu arabayı daha yürütme turbo hortumlarında kaçak var dendi bakılması lazım dediler 4 gün aracım serviste yattı 4 gün sonunda aracımı almaya gittiğimde sadece EGR valfi ve karterin değiştiğini öğrendim borulara baktıklarını hiçbir sorun olmadığını söylediler baya bir sitem ederek aracımı aldım iki gün sonra alışveriş merkezinde aracımın altından yağ kaçağı gördüm direk servise gittim işçilik hatası var dediler tekrardan bağlantı yerlerinde bir yere conta yaptılar kaç kere hortumları değiştirin yada yıkayın temizleyip takın dediğimi hatırlamıyorum iki üç hafta bir sorun yokken dün bir baktım gene yağ kaçağı tespit ettim Fiat müşteri hizmetlerini arayıp baya saydırdım ve bu borulara bağlı herhangi bir arızada 5 kuruş para vermeyeceğimi'de ilettim. Yarın geri dönüş yapacaklar bakalım ne olacak. Servisin bana söylediği boruların terleme yaptığı ve bunun normal olduğu resimleri ekliyorum bu kadar terleme bana anormal geldi açıkçası.
Yer imleri