Alıntı byadrenalin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
O kadar terleme mi olurmuş yahu. Biz o kadar teri hamam da sahuna da insan olarak atamayız bir boru nasıl atsın. Hakkınızı sonuna kadar arayın. Nasılsa fotoğrafta çekmişsiniz. Kanıtınız da var. Sakın geri çekilmeyin. Ustalar hata yaparlar ve yapmadık diye kabullenmezler. Geçen sefer beyin arızasından 10 gün serviste yatan aracım aldığımda arka iç pandizotun üstündeki çıta kırıktı. Eve gelip farkettim geri dönüp söylediğim de biz yapmadık dediler. Ben de sabah kalkıp benim arabanın çıtalarını kırmak gibi fantezilerim olmadığını iç aksam da olan bir yer olduğunu elektrik işlerinden anladığımı ve burdan tesisat geçtiğini sizin de tesisatı kontrol ederken bunu yapmış olduğunuzu düşünüyorum dediğim de bu sefer suçu arka pandizotta duran kolonlara attılar onun akabinde o kolonların 8 aydır durduğunu aynısının arkadaşım da olduğunu onda kırılma olmadığını söylediğim de, seve seve içeri alarak arabanın orasını yapıştırıp teslim ettiler. Demem o ki hakkınızı arayın ve sakın geri adım atmayın. Gerekirse cingar çıkarın
) Büyük bir tebessüm ile okudum yazınızı cidden insan olarak terlemiyor kimse bu kadar bildiğimiz yağ kaçırıyor ve 4 gün boyunca serviste yatan araba Karter ve EGR valf değişimi yapılıyor ses etmedim ama şimdi fena bir haşladım servislerde şu mantık var sanırsın ki arabayı bunlar üretmiş FIAT sana bayilik vermezse nasıl yapıcaksın satışı servisi hiç düşünmüyorlar inşallah şikayetimden olumlu sonuç gelir ilk hedefim boruları ücretsiz değiştirmelerini sağlamak yada çok büyül bir indirim yaptırtmak sanayide orjinal parçalara 525 TL fiyat aldım bu borulara hatta ürün kodlarını sanayide ki ustam verdi nereye gidersen git Birmottada bu kodu girdiklerinde bu boru parçaları çıkar dedi yarın her şey belli olacak

Alıntı Gezgin8793 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
evet aynen öyle onlar kesinlikle terleme değil hiç terleme görmezsek tamamda bence çağatayın dediği gibi gerekirse cingar çıkar
Müşteri Hizmetlerini arkama alarak yapabileceğim ne varsa yapıcam hatta şunuda düşünüyorum hiç birşey yokmuş gibi farklı bir servise gidip boruyu göstericem bu normalmidir diye eğer olurda bir servisteki usta bana derse bu boru değişmesi lazım anam anam anam kıyameti koparırım
Alıntı serrko Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Aracin kaç model km Ne kadar acaba merak ettim

MOTOROLA ATRİX CİHAZIMDAN GÖNDERİLDİ
Ustam Aracım 2007 model 90hp 136 binde şuanda