Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
45 sonuçtan 21 ile 40 arası

Konu: Aracım Yağ Kaçırıyor BİRMOT ŞİKAYET !

ALİ GÜN
    Gezgin8793 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Bravo Metalik Gri
    Plaka
    34SSP56
    Edilen teşekkür: 36

Alıntı serrko Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Nasil istersen öyle sana kalmis

MOTOROLA ATRİX CİHAZIMDAN GÖNDERİLDİ
    Ben nasıl istersem değil sen birşey biliyorsun ki söylüyorsun

Teo' s
    teo53 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 116

Ben tesekkur ederim yardimci olabildiysem sen dediklerime bak Evet varsa öyle bisey çok ciddi biseydir motoru yersin Allah gostermesin sogukkende ilk calistigindada yapar duman atmayi varsa eger bisey

Sabah kontrol ettim motoru soğukken dip gaz yaptım 4000 devirde hafif hafif belli belirsiz siyah bir duman atıyor egzoz normal herhalde bu diye düşünmekteyim. Bugun aracı biraz sıkıştırdım yağ kaçağı gözükmemekte şuanda. Birmottanda sabah aradılar yarın için çağırdılar anladığım kadarıyla FİAT sağlam bir fırça çekmiş bunlara kadının konuşmasından onu anladım yarın herşey belli olacak

serrko serrko
    serrko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Orleans Mavi
    Edilen teşekkür: 93

Tamam hayirlisi bakalim Ne diyecekler takipteyim merak ettim

ozan oz
    ozanoz93 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 30

Birmota gitneyin arkadaslar birmot fiatin kendi kendini ezmez fiat ve ben bınlarla kufurlestim agizlarina ettim beklikduı birmotun. Hepsi allahindan bulsun birmotun

iPhone 'den aracılığı ile gönderildi

Teo' s
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah

Tamam hayirlisi bakalim Ne diyecekler takipteyim merak ettim

Bugün servise gittim turbo ömrünü doldurmuş borular özelliklerini yitirmiş ve şanzıman da 3 ve 4. Viteslerde uğultu var şanzıman revizyona girmesi gerekiyormuş forumda paylamis olduğum entresan bir ses vardı Oda sağ aks ve spotundan olduğu tespit edildi 6000 liraya yakın bir masraf çıktı toplamda dedim kalsın size 4 kez aynı sikayetten geldim yeni mi anladınız turbonun arıza yaptigni diye sordugmda kem kum vsvsv aracimi aldım sanayide güvendiğim tanıdığım iyi bir ustam vardı ona aracı teslim ettim şanzıman revizyon 800 tl turbonun içi tamamen orjinal parçası ile degisicek 1000 tl turbo boruları 500 tl orjinal parçalar kullanılacak cuma günü alicam aracimi 1 yıl yapılan işlemlerin garantisi var bir daha birmot ile isim olmaz

Teo' s
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah

Sağ aks ve spotundada herhangi bir problem yok Suanda ustamin ilettiği bilgi bu yönde Birmot 0 turboya 2950 lira şanzıman içinde minumum 2000 lira fiyat verdi akslarda 750 tl civariydi yalnis hatırlamıyorsam bundan sonra fiat yetkili servisleri komple bitmiştir benim için özrü kabahatlerinden büyük ....

ozan oz
    ozanoz93 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 30

Kardes en iyisini yapmissin birlik sanayi sitesinemi goturdun

serrko serrko
    serrko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Orleans Mavi
    Edilen teşekkür: 93

Alıntı teo53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sağ aks ve spotundada herhangi bir problem yok Suanda ustamin ilettiği bilgi bu yönde Birmot 0 turboya 2950 lira şanzıman içinde minumum 2000 lira fiyat verdi akslarda 750 tl civariydi yalnis hatırlamıyorsam bundan sonra fiat yetkili servisleri komple bitmiştir benim için özrü kabahatlerinden büyük ....
    Turbo olduğunu demiştim resimden bariz belli oluyor nasil anlamislar hayret borulari bosuna para verme bence daha sonra patlarsa degistirirsin ustana söylede intercooler radyatorunede baksin yag cektiyse intercooler muhtemelen dolmustur içi bu arada turbo tamiri pek verimli olmuyor iyisallah problem yasamazsin iyiaksamlar tekrar geçmiş olsun

Teo' s
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah

Alıntı ozanoz93 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kardes en iyisini yapmissin birlik sanayi sitesinemi goturdun

Kardeşim Beykent sanayide lider oto var ferhat usta ona götürdüm

Teo' s
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah

Turbo olduğunu demiştim resimden bariz belli oluyor nasil anlamislar hayret borulari bosuna para verme bence daha sonra patlarsa degistirirsin ustana söylede intercooler radyatorunede baksin yag cektiyse intercooler muhtemelen dolmustur içi bu arada turbo tamiri pek verimli olmuyor iyisallah problem yasamazsin iyiaksamlar tekrar geçmiş olsun

Abim teşekkür ederim ilgi ve alakan için Bende anlam veremedim illa şikayet etmek gerekiyormuş arizayi bulabilmeleri için ustama ileticem bunu da intercoolerda baktirayim turbo için sorun yasamazsin dedi inşallah bir sıkıntı çıkmaz bakalım sonuç ne olacak tekrardan teşekkür ederim

ALİ GÜN
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Bravo Metalik Gri
    Plaka
    34SSP56

6000 TL mi motoru sıfır alsan kaç para tutuyormuş acaba kazık değil de nedir bu Allah aşkına söyleyin

Teo' s
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah

Alıntı Gezgin8793 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    6000 TL mi motoru sıfır alsan kaç para tutuyormuş acaba kazık değil de nedir bu Allah aşkına söyleyin
    Bu servisleri allah bildigi gibi yapsın servis bugün bana turbo için revizyoncu arıyordu bilgisayardan bir excell tablosu açıldı içinde numaralar var anlasmali ustalar yazıyor Elektrikçi bilmem kim saseci ahmet motor yenileme bilmem kim çoğu işi aslında dışarıya yaptiriyorlar birde adamı enayi yerine koymuyorlarmi deliriyorum araçta beyinle alakali sıkıntı olmadığı sürece asla ve asla servise uğramam bir daha ...Birmot'mu tobe bir daha

Çağatay E.
    Eski Puntocu Yeni Golfcü byadrenalin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 423

Bu servisleri allah bildigi gibi yapsın servis bugün bana turbo için revizyoncu arıyordu bilgisayardan bir excell tablosu açıldı içinde numaralar var anlasmali ustalar yazıyor Elektrikçi bilmem kim saseci ahmet motor yenileme bilmem kim çoğu işi aslında dışarıya yaptiriyorlar birde adamı enayi yerine koymuyorlarmi deliriyorum araçta beyinle alakali sıkıntı olmadığı sürece asla ve asla servise uğramam bir daha ...Birmot'mu tobe bir daha
    Beyin arızasını da servis yapmıyor Ben daha 2 hafta önce yaptırdım. Beyin tamiri zaten yapmıyorlar. Sıfırını taktılar. Motor beyni yani Ecu yu da dışarda bir ustaya tamire yolladılar. Genelde bütün fiat servislerinin çalıştığı bir adam Yani beyin arızası için uğramak başlı başına hata 2100 tl bayıldım. Dışarda yaptırsam en fazla 1200 'e patlardı herhalde
    Hükümetini ayakta tutmak için dini kullanmaya gerek duyanlar zayıf yöneticilerdir, adeta halkı bir kapana kıstırırlar. M.Kemal ATATÜRK.

Teo' s
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah

Kızgın

Alıntı byadrenalin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Beyin arızasını da servis yapmıyor Ben daha 2 hafta önce yaptırdım. Beyin tamiri zaten yapmıyorlar. Sıfırını taktılar. Motor beyni yani Ecu yu da dışarda bir ustaya tamire yolladılar. Genelde bütün fiat servislerinin çalıştığı bir adam Yani beyin arızası için uğramak başlı başına hata 2100 tl bayıldım. Dışarda yaptırsam en fazla 1200 'e patlardı herhalde
    Bunada şaşırmadım işleri sök taktan başka birşey değil İçlerinde çok iyi ustalar var asla haklarını yiyemem ama servis dediğin çözüm üretmeli bence bu bozuk yenisiyle değiş. Ya Egr valfi değişti arabamda sonradan öğrendim ki bu parça temizlenip geri takilirmis ... Soygundan başka birşey değil size de geçmiş olsun yüksek bir tutar insanlar parayı sokaktanttoplamiyor ki ...

ALİ GÜN
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Bravo Metalik Gri
    Plaka
    34SSP56

Bunada şaşırmadım işleri sök taktan başka birşey değil İçlerinde çok iyi ustalar var asla haklarını yiyemem ama servis dediğin çözüm üretmeli bence bu bozuk yenisiyle değiş. Ya Egr valfi değişti arabamda sonradan öğrendim ki bu parça temizlenip geri takilirmis ... Soygundan başka birşey değil size de geçmiş olsun yüksek bir tutar insanlar parayı sokaktanttoplamiyor ki ...
    İlla tamir diye tutturmak bence mantıklı değil parçayı değiştirsinler ancak dışarda parçacı kaça satıyorsa o fiyatı söylesinler işçilikleri neyse onu alsınlar işlerini düzgün yapsınlar ( işini düzgün yapanlar müstesna "serkan abi sen istisnai bir durumsun ") aldıkları para helali hoş olsun kimseye bedava yap demiyoruz ancak hakkı neyse onu alın zaten soyulmak istesek gider iki eşkiya bulur paramızı veririz

Çağatay E.
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı

Valla servisler acı acı geçiriyor. Bu benim yazdığım fiyat bir de arada servis çalışanı kuzenimin olması sebebiyle. Yoksa ben 3000 den aşşağı çıkamazdım ordan. İşçilik fazla yazmadılar. Oradan kurtardık işi birazcık. Geçen göker otomotiv gelmiş camıma reklam koymuş. Reklamda da yazan şu " siz bizi birde satıştan sonra serviste görün " . Kahkaha attım (acıncak halimize gülüyoruz). Araba da sıkıntı yok diye binbir türlü kelimeyle satıyorlar. Servise gittiğimiz zaman da kronik arıza olan city i bile değişene kadar 50 takla attırıyorlar bize Satıştan sonra görün demek istedikleri bu sanırım. Sizi satışta seviyoruz satıştan sonra serviste daha iyi seviyoruz Buda sevmek kelimesinin yerine kendinize göre bir kelime getirin işte :p
    Hükümetini ayakta tutmak için dini kullanmaya gerek duyanlar zayıf yöneticilerdir, adeta halkı bir kapana kıstırırlar. M.Kemal ATATÜRK.

Teo' s
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah

Alıntı Gezgin8793 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İlla tamir diye tutturmak bence mantıklı değil parçayı değiştirsinler ancak dışarda parçacı kaça satıyorsa o fiyatı söylesinler işçilikleri neyse onu alsınlar işlerini düzgün yapsınlar ( işini düzgün yapanlar müstesna "serkan abi sen istisnai bir durumsun ") aldıkları para helali hoş olsun kimseye bedava yap demiyoruz ancak hakkı neyse onu alın zaten soyulmak istesek gider iki eşkiya bulur paramızı veririz
    Tabikide değişmesi gereken parça degissin hiçbir itirazım yok ama EGR valfi nedir ya temizle koy yerine alternator rulmani Yada kömürü bozuk komple degisirler 850 tl yazık günah/ en ayar olduğum şey bakımlarda hava filtresi işçilik mazot filtresi işçilik ampul deği şti işçilik Ayiptir Valla :/ Sanayide ustam turbo hortum değişimine 75 tl işçilik isterken servis 200 lira istiyor şanzıman işçiliği 500 tl olurmu ya soygun soygun ...

Teo' s
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah

Valla servisler acı acı geçiriyor. Bu benim yazdığım fiyat bir de arada servis çalışanı kuzenimin olması sebebiyle. Yoksa ben 3000 den aşşağı çıkamazdım ordan. İşçilik fazla yazmadılar. Oradan kurtardık işi birazcık. Geçen göker otomotiv gelmiş camıma reklam koymuş. Reklamda da yazan şu " siz bizi birde satıştan sonra serviste görün " . Kahkaha attım (acıncak halimize gülüyoruz). Araba da sıkıntı yok diye binbir türlü kelimeyle satıyorlar. Servise gittiğimiz zaman da kronik arıza olan city i bile değişene kadar 50 takla attırıyorlar bize Satıştan sonra görün demek istedikleri bu sanırım. Sizi satışta seviyoruz satıştan sonra serviste daha iyi seviyoruz Buda sevmek kelimesinin yerine kendinize göre bir kelime getirin işte :p
    Kuzenim göker otodan punto aldı bakım için 450 tl fiyat verdiler götürdü 550 dediler direk Fiati aradi 400 tl ye yaptılar ve en büyük sorun A servisi ile B servisi arasında dağlar kadar fark var bakım dediğin bellidir 100 lira oynarmi ya servisten servise parça fiyatı bile farklı ya

19. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Çağatay E.
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı

Kuzenim göker otodan punto aldı bakım için 450 tl fiyat verdiler götürdü 550 dediler direk Fiati aradi 400 tl ye yaptılar ve en büyük sorun A servisi ile B servisi arasında dağlar kadar fark var bakım dediğin bellidir 100 lira oynarmi ya servisten servise parça fiyatı bile farklı ya
    Yaslayabildiklerine yaslıyorlar demek ki

Teo' s
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah

Yaslayabildiklerine yaslıyorlar demek ki
    Aynen öyle kendileri kaybeder sanayide iyi usta buldunmu gerisi boş aklıma geldikçe sinirleniyorum valla da bu sefer yasliyamadilar bana ucuz kurtuldum

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon