Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
42 sonuçtan 21 ile 40 arası

Konu: 140-150-160 km de Punto alınır mı?

mehmet demir
    knidos111 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Granit Gri
    Edilen teşekkür: 115

Alıntı ZV 007 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla 140 bin bişe değilmiş anladım onu. ne sağlam motormuş yahuuu
    bu motoru taksiciler bitiremediyse biz hiç bitiremeyiz kardeşim; adamların şehir içi trafiğinde nasıl kullandıkları malum,, araba gece gündüz çalışır bizimki gibi gece yatmaz, hep dur kalk trafikte kullanılır uzun yol yapmaz,turbolu araba kullanım ilkelerine hiçbiri uy-a-maz , yolcu taşır yük taşır,bakımları konusunda bizim kadar hassas ve detaycı değillerdir,aynı arabayı değişik kişiler kullanır

SALDIRAY A
    Trabzonspor SaLDo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 300

250 bin km benim aracım. Sorun yaşatmıyor. Bakımlı olduktan sonra güzel güzel kullanırsın. Satarken hakkını alamazsın ama

volkan volkan
    ZV 007 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 118

Alıntı SaLDo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    250 bin km benim aracım. Sorun yaşatmıyor. Bakımlı olduktan sonra güzel güzel kullanırsın. Satarken hakkını alamazsın ama
    Evet böyle birşey var.ben nasıl simdi alıcam dıyorum ama soruyorum arastırıyorum?acaba diyorum.bende satarken aynısı alıcının basına gelcek.valla beklıcwm bıraz bakalım olursa olcak olmadı suan benzınlı 206 var bende memnunum araçtan.dızelıne donucem.206 fıyatları daha uygun...

ersan akdemir
    ersan16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 17

bende aracımı 83bin kmde almıştım (07.07.2011) şuan 121bin kmde. bakımlarını bazen bosch servislerde bazen kendi ustamda yaptırdım. şuanda arabayı satmak istesem tüm alıcılar bir taraftan mırın kırın edecek. onlarla uğraşacağıma bakımının yaparım gül gibi geçinir gideriz felsefesindeyim. uzun bir birlikteliğe yelken açtık galiba

eğer çok fazla km yapmıyorsanız düşük km araba alın. ama yok sizde arabayı sürekli işe git gel ve ya yoğun olarak kullanacaksanız hesaplı ve bakımlı olduktan sonra yüksek km de değerlendirin. çünkü siz düşük km de alsanız bu sefer siz o km yi kısa sürede yapıp siz fiyatını düşüreceksiniz. ya da 1-2 sene içinde aracı değiştirmeyi tercih etmeniz lazım

YÜCEL YILMAZ
    yuucelyilmaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 0

Standart punto

Degerli arkadaslar buraya yeni uye oldum punto almaya niyetlendim dun pazara gittim sadece bi tane punto gordum oda 2007 model 1.3 multijet 204.ooo km de lastikler sifir butun agir bakimlari yapilmis 1750 faturasi mevcut 18.ooo e birakti ( degisen yok uc parca boya var istedigin yere gösterebilirsin dedi bende tereddüt te kaldim alinir mi bu arac yok vaz mi geceyim yardim lutfen

Cem Doğu
    cemdogu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 510

Alıntı yuucelyilmaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Degerli arkadaslar buraya yeni uye oldum punto almaya niyetlendim dun pazara gittim sadece bi tane punto gordum oda 2007 model 1.3 multijet 204.ooo km de lastikler sifir butun agir bakimlari yapilmis 1750 faturasi mevcut 18.ooo e birakti ( degisen yok uc parca boya var istedigin yere gösterebilirsin dedi bende tereddüt te kaldim alinir mi bu arac yok vaz mi geceyim yardim lutfen
    sevgili kardeşim. arabayı görmeden yorum yapamayız ayrıca görsek te temizmiş demekten başka çaremiz yok.senin en az 2 motor ustası ayarlayıp, en az 2 ekspertize girip aracı kontrol ettirmen lazım.Satıcının söylediği hatalar dışında bir kusuru varsa aracın güvenilir satıcı değildir zaten.Motoruna, orasına burasına işini iyi bilen bi ustayla bakmak gerekir.Rastgele mevzuuya dalınmaz.

C2105 cihazımdan gönderildi

murat akbaş
    muratx41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kocaeli
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 123

Alıntı yuucelyilmaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    motor kesinlikle baktır sorun yoksa alınır tabii ama kazası vs varmı onu iyi ögren yoksa sonradan bisey çıkarsa adamda der baktırsaydın benimde haberim yoktu der en az 2 yere baktır derim ben

Ertan ANGI
    ertanangi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Eskişehir
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 5

Bakımları iyiyse tabiki alınır

. .
    Ersal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 341

Bakımlıda olsa bence alınmaz ufak tefekte olsa sürekli masraf açar.Bence uzak durun

Recep Seven
    recepseven - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Orleans Mavi
    Edilen teşekkür: 49

sıkıntı yok bence alınabilir ben aldım
    ...Hız Felaket Değil, Kabiliyettir...

serrko serrko
    serrko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Orleans Mavi
    Edilen teşekkür: 93

Alıntı ZV 007 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba

Bursada yaşıyorum.Dizel grande punto alıcam fakat 20-21 bin lira 140-160 bin arası araçlar var genelde.Multijet motor için bu kilometre de çok mudur?Alınır mı bu fiyata.Yorumlarınızı bekliorum lütfen
    Hayirli olsun alacagin zaman birmota gel expertizini ben yapacam bedavaya

MOTOROLA ATRİX CİHAZIMDAN GÖNDERİLDİ

12. Bu mesaj için teşekkür edenler:

volkan volkan
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Yok

Mutlu

Alıntı serrko Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hayirli olsun alacagin zaman birmota gel expertizini ben yapacam bedavaya

MOTOROLA ATRİX CİHAZIMDAN GÖNDERİLDİ
    Teşekkür ederim.arayışım devam ediyor.Aldığımda gelirim.Birmotta çalışıyorsunuz sanırım.

Teo' s
    teo53 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 116

Bu bahsetmiş olduğunuz kilometreler multijetler için fındık,fıstık Bende geçen ay 2007 model 134 binde bakımlı bir araç aldım sorunsuz motoru. Servisteki ustalar da şunu söylüyor bu arabanın bakımını yaptır yağını suyunu filtrelerini düzenli değiştir kazasıda yoksa motor kısmından 700 bin minumum diyorlar. En büyük kanıtı piyasada ki taksiciler albeaların cidden maşallahı var çoğu hyundai kullananlar satıp albea'ya geçmişlikleri vardır

15. Bu mesaj için teşekkür edenler:

volkan volkan
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Yok

Soru

Alıntı teo53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu bahsetmiş olduğunuz kilometreler multijetler için fındık,fıstık Bende geçen ay 2007 model 134 binde bakımlı bir araç aldım sorunsuz motoru. Servisteki ustalar da şunu söylüyor bu arabanın bakımını yaptır yağını suyunu filtrelerini düzenli değiştir kazasıda yoksa motor kısmından 700 bin minumum diyorlar. En büyük kanıtı piyasada ki taksiciler albeaların cidden maşallahı var çoğu hyundai kullananlar satıp albea'ya geçmişlikleri vardır
    Alacam en sonunda bakmıcam km yeee ara ara nereye kadar.asagıdaki var birde 90 lık var ama fıyatı cok geldi bana.

Fiat Punto Grande 1.3 Multijet Dynamic 2006 Model 19.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Gri renk - 151426492

Fiat Punto 1.3 Multijet Dynamic 2006 Model 24.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 151727264

levent atik
    selocan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Gri
    Edilen teşekkür: 3

istersen 90 bg 6 vites bir aracim var istanbuldayim beylikduzu birmoda da yakinim dusunursen
    yardimci olurum..ilan numarasi 151837625 bir bak istersen..

18. Bu mesaj için teşekkür edenler:

ibrahim ibrahim
    ibooovn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 31

bence km ye pek takilmayin derim bende arac alirken hepsi ilk sahibinden falan filan yaziyor 140 000 km fiatta arkadasim sagolsun sistemden tek tek girip baktik motor sase numarasiyla 10 taneden 7-8 tanesi fatmagul cikti..yani kiralama sirketi araci..ve 2010 yilinda arac servise gelmis ozaman 140 000 deymis....2 arac baktim ben bir tanesi 80 90 bin biseydi istanbul gopta ..arabadan direk sogudum ici orumcek agi sarmis resmen...alay degil gercekten orumcek agi..ikinci baktigim aracta 160 bin kusurdu direk zaten bakimli arac kendini belli ediyor fazla bakmadan onu aldim memnunumda..herkes sifir mi diyor araca...3500 luk kazasi vardi..diger baktiklarimin 7-10 binden asagi kazalari yoktu..oysa kazasiz ilk sahibindendi hepsi ilanlarda...yani bakimli arac kendini belli eder km ye takilmayin fazla bence.gonlunuze yatani alin bakimini yapip rahat rahat surun.

volkan volkan
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Yok

Alıntı selocan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    istersen 90 bg 6 vites bir aracim var istanbuldayim beylikduzu birmoda da yakinim dusunursen
    yardimci olurum..ilan numarasi 151837625 bir bak istersen..
    çok güzel atraç ama motor yapılmış yeni .Hemde daha 230 binde.yani km ye takılmayalım diyoruz ama illa takılıyoruz.

Ozan ERTUĞRUL
    Problem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 3

Bakımı yapılan bir aracın motor ömrü kaporta ömründen uzun olur diyor uzmanlar, yani bakımlı bir motor 600-700 binleri rahat görür bununla birlikte aşabilir bile, yılda ortalama 15-20 bin km üzerinden hesaplarsanız, 6-7 yüzbinlere ulaşabilmeniz için aracınızı çook uzun yıllar kullanmanız lazım , ha taksiciler bu km yi 3-5 senede yapıyorlar o başka bu arada multijet gibi harika bir motor için 100-200 bin gibi rakamlar problem değil ama yukarıda da yazıldığı gibi motorun ne derece bakıldığı ve ön yargılar dikkate alınması gereken konular.

22. Bu mesaj için teşekkür edenler:

hilmi aşık
    italyan__atesi16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 34

2011 nisan ayında 90 lık grande punto dynamic aldım. 110bin kmdeydi arac aldıgımda. benden önceki sahibi lastiklerini bile yetkili serviste değiştirmiş bakımını aksatmamıstı. su anda aracım 184binde masallahı var. 160binde triger zincirini değiştirdim. gecen ay alternatör ve akuyu falan değiştirdim. sıkıntısız kullanıyorum. bakımları zamanında yapıldıktan sonra yuksek kmli araclardan korkmamak lazım.
    arkadaşlarında dediiği gibi tek olumsuz yanı satarken elinden cıkartması biraz zor olur istedigin fiyata veremezsin onun haricinde bi sıkıntı olmaz . hersey gonlunce olsun

24. Bu mesaj için teşekkür edenler:

hilmi aşık
    italyan__atesi16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 34

2011 nisan ayında 90 lık grande punto dynamic aldım. 110bin kmdeydi arac aldıgımda. benden önceki sahibi lastiklerini bile yetkili serviste değiştirmiş bakımını aksatmamıstı. su anda aracım 184binde masallahı var. 160binde triger zincirini değiştirdim. gecen ay alternatör ve akuyu falan değiştirdim. sıkıntısız kullanıyorum. bakımları zamanında yapıldıktan sonra yuksek kmli araclardan korkmamak lazım.
    arkadaşlarında dediiği gibi tek olumsuz yanı satarken elinden cıkartması biraz zor olur istedigin fiyata veremezsin onun haricinde bi sıkıntı olmaz . hersey gonlunce olsun

26. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon