arkadaşlar herkese iyi günler dilerim. bende 2011 model 95 beygirlik 1.3 dizel dualogiç vitesli punto evo var. son 4 gündür sabahları aaca bindikten yaklaşık 10 dk. sonra durunca vites kendi kendine boşa alıyor ve tekrar vitese almam için kontak açıp kapatıyorum. neyse bugün antalya birmot a gittim baktılar ve yag sızıntısı oldugunu söylediler. ama tam çözüm için önce makineye sonrada sökülüp bakılmasını tavsiye ettiler ve bende elim mahkum kabul ettim. sonra sızıntının robota baglı küçük bir hortumdan oldugunu söylediler ve tdegiştirdiler bu arada yagıda degiştirdiler. fakat akşam araç ın altına baktıgımda tekrar yag damlatıyordu. yarın tekrar gidecegim ve inşallah ordakilerle papaz olmayız. benzeri sorun yaşayan oldumu olduysa nasıl yaptırdınız ve antalyada bildiginiz iyi bir dualogiç tamircisi varmı. bu arada serviste dedilerki dualogiç robotun fiyatı 8000 tl. civarındaymış. benim araç satsam 35 civarı eder ve bir robata 8000 tl istiyorlar. araç bu arada 58000 km. de. yani biz bu aracı parçaları ucuz diye aldık ve sonuç çok can sıkıcı ve hüsran oldu benim için. yarın tekrar birmota gidecegim. umrım halledebilirler. bu arada bana yardım edebilecek veya fikir verebieceklere şimdiden teşekkürederim... umarım antalyada bu işten anlayan biri vardır...