adaşım jantlarda çok şık duruyor ya ne bileyim çıkarmak istemiyorum ama bu sport modelin jantları varya ondan var benimkinde daha lastikleride yeni aldım şimdi sat yerine yeni jant falan tak sıkıntı yani peki 16 taksam nasıl olur yorarmı yine
adaşım jantlarda çok şık duruyor ya ne bileyim çıkarmak istemiyorum ama bu sport modelin jantları varya ondan var benimkinde daha lastikleride yeni aldım şimdi sat yerine yeni jant falan tak sıkıntı yani peki 16 taksam nasıl olur yorarmı yine
Aynen. Yani o kadar para verilip çıkartılmak mantıksız tabi de. Ben olabileceği söyledimBana da ön takımcı arkadaş öyle demişti. Puntoya takacağın en baba jant 16. Fazlasını kaldırmaz bu araç 16 yı bile taktım mı dikkatli kullanmak gerekir dedi. Çukurlardan tümseklerden geçerken vs. Arabanın beygir düşük olduğu için arabayı yoruyor. Ama şöyle bir şey de yapabilirsin. Tabi bir rot balanscıya danışıp olabilir. Jantları çıkarmak yerine arabaya chip tuning yaptırıp beygir gücünü biraz yükseltirsen belki dengeler kurtarır
Benim jantlar 15 lastikler özel ebat çok ufak. Ama çamurluk araları o kadar açık ve kötü duruyorki bende büyültüp 17 yapmak istiyordum. Kime sorsam uygun olmaz dedi
Cesaret edemedim kaldı öyle
Son ihtimal 16 yapıp helezon yay ile çözeceğim işi
![]()
Hükümetini ayakta tutmak için dini kullanmaya gerek duyanlar zayıf yöneticilerdir, adeta halkı bir kapana kıstırırlar. M.Kemal ATATÜRK.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri