Arkadaşlar iyi geceler,Puntodan Fiorinoya ve tekrar Puntoya geri dönmüş bulunmaktayım,1 ay önce 2010 model 1.4 105 beygir 6 ileri multiair motor bir punto evo aldım,bu zaman sürecinde arabamı kullanmaktan fazlasıyla zevk alıyordum amaaa 3 gündür arabama bir şeyler oldu,Önce tekleme başladı sonra arıza lambası ve motoru kontrol ettirin ve en son araba tamirci önünde kala kaldı,bulunduğum ilçedeki usta 4 silindirden 2sinin çalışmadığını tesbit etti,arıza bujiydi buji bobin kablolarıydı bobinlerdi motor üst kapak sökülmesi falan filan derken arabamı kurtarıcı üzerine atıp izmite götürdük,BEYİN arızası dediler... yaklaşık 12 saattir ne beyinci nede fiat servis arızayı bulamadı ve yetmezmiş gibi birde fiatın en kötü arabası bu dediler,bu arabalar lpg sevmezmiş,söktürecekmişim (AFEDERSİNİZ AMA ARABAMA FAZLASIYLA ATTILAR) arabam kalakaldı beyinci de bende bıraktım geldim arıza tesbit edilemiyor maalesef,sizden ricam bu sıkıntıyı yaşayan varmı varsa sonuç nedir veya ne yapabilirim yardımcı olmanız... ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER..