O bölümü fazlasıyla inceledim hatta son birkaç gündür konu hakkında çeşitli forumlarda saatlerce incelemeler yaptım ancak yukarıda da dediğim gibi kafam allak bullak oldu. Birde bu işlemler araca göre farklılıklar gösteriyor sanırım o yüzden tam aradığım sorunun cevabını buldum diyorum araç farklı çıkıyor

Benim istediğim aracım 1.4 77 hp ve bu araçtan olupta bu işlemleri yaptırın arkadaşlar varsa, örneğin şunu yaptırdım aracımda performans arttı yakıtta bi değişiklik yok araçta sıkıştırmaya gelmiyor ses yapıyor hararet yapıyor arıza çıkarıyor vs. gibi kendi kendi gözlem ve tecrübelerini aktarabilecek arkadaşların yorumlarını bekliyorum.

Mesela forumda bir arkadaşımız konu açmış 1.4 77 hp için, yaptırmayı düşünüyorum ama önce bu araca yaptıran varsa ne gibi artıları eksileri oluyor diye ancak bi cevap alamamış, konu diğer farklı araçlara kaymış dizel, turbolu, bravo gibi.

Birde forumlarda genelde kulaktan duyma şöyle oluyormuş böyle oluyormuş gibi yorumlar var ancak ben yaptım böyle böyle oldu diyen kişi pek yok.

Sanırım çok şey istiyorum