Aramıza hg aracın modelını yazarsan belkı daha cabuk yardım alabılırsın
arkadaşlar bildiğiniz gibi ailenizin yeni üyesiyim perşembe aldım arabayı iki gündür ki direksiyonu kontrol ettirin veya kullanım klavuzuna bakın yazıyor ve marş yapmadan bütün lambaların sönmesini bekleyip marş yapıyorum bütün lambalar sönüyor ama city lambası sönmüyor ama araba çalışırken yanmıyor bunun nedenini bilen veya daha önce başına gelen arkadaşım var mı
Aramıza hg aracın modelını yazarsan belkı daha cabuk yardım alabılırsın
sol tarafta yeşil yanan City yazısı mı sönmüyor kardeş
o City nin açık olduğunu gösterir konsoldan City tuşuna basıp City i kapatırsan söner
tam hangi lamba kırmızı yanan ortadaki ise bi sıkıntı var galiba
bak aşağıdaki resimde
City yazıyor yeşil o mu yoksa ortada direkyion işareti o mu?
![]()
araç evo active 1,4 yeşil değil kırmızı olan yanıyor ama araç çalışır durumdayken yanmıyor sadece bütün lambalar sönüyor arabayı çalıştırmadan o sönmüyor ve aracı çalıştırdığımda direksiyonu kontrol ettirin yazıyor
anladıgım kadarıyla cıty sorunu var arkadasta
ne kadardır masrafı yaptıran var mı
aracın kaç model????
2010 evo
Garanti den değişeceğini sanmıyorum ama yine de servise göstermelisiniz. Belki ücretsiz değişim yaparlar. Yapmazlarsa 2000 2500 tl civarı fiyat çekerler. Forumda servis dışında tamir ettirenler var. KKonuları araştırırsanız bulursunuz. Yakın zamanda konu açılmıştı.
vay arkadaş başımıza gelene bak yav arabayı aldığımız anda böyle olması soğutuyor arabadan zaten kaloriferi iyi ısıtmıyor ayar etti beni
city sorunu sadece 2006-2007 arası var deniyordu.neredeyse her modelde çıkıyor.
bugün gittim arıza tespit cihazına bağladılar iki yerde elektrikli direksiyon kutusu arızalı dedi bşrş 2050 tl diğeri çıkması 750 tl artı işçilik dedi. almadan ekspertiz yaptığım sivas bayisini aradım neden o zamn bana söylenmedi dedim. arıza görülmemiştir denildi. benim bu mağduriyetimi kim giderecek diyince yetkili serviste arıza tespit cihazına bağlatın denildi orada belki garanti kapsamında değiştirilir veya biz burdan bi şekilde yaparız denildi bakalım ne olacak
Umarım sorununuz hallolur. Yetkili servise bir gösterin bakalım ne diyecekler.
inş. arabaya para verdik masraf yapacak para kalmadı olmadı böyle kullanacam bir süre
2011 model bende cıktı gecen gun ılk kez sonra kayboldu
bende de her zamn çıkmıyor 2 veya 3 marşta çıkıyor
Kırmızı Direksiyon kontağı çevirdiğimde çıkıyor sonra hemen kayboluyo benimkinde de bi sıkıntı olabilir mi acaba? Yoksa herkesin ki mi böyle?
yol bilgisayarında uyarı veriyor mu veya sesli ikaz alıyor musun
yeni aldığınız aracınızda böyle bir sorun çıkması çok üzücü. Yanlış hatırlamıyorsam Delphi üretimi city direksiyon sistemlerinde belli sürelerde azda kullanılsa çokda kullanılsa yada eskide olsa yenide olsa sorun çıkıyor. İşin garip tarafı burada sorun yaşayan arkadaşların bazısına servisler yardımcı oluyor hiç para almadan komple değişiklik yapıyorlar bazı arkadaşlarada ne halin varsa gör bisde bu fiyata deniyor. Elin gavuru dediğimiz insanlar ufacık bir parçada keyfe keder verecek sorun bulsalar sattıkları kişiyle temasa geçip servise davet ediyorlar hatta kaza vs. olurda kusurları çıkarsa muazzam tazminatlar ödüyorlar. Ama bizde nerde o standart. Adam yolda çukura girip alttakım dağıtır tekerini koparır ne belediye ne karayolları nede devlet sahip çıkar vatandaşına maddi zararı geçtim canlar kaybedilir.
Dostum senin durumuna gelince eğer hiçkimse yardımcı olmazsa (servis vs.) mahkemeye başvur ayıplı mal sattı bana diye. Satmadan önce biliyordu bana o şekilde sattı de.
Ayıplı mallardan satıcıları kanuni olarak sorumluluk altına girmektedirler. Kazanırsın mahkemeyi ya maddi zararını karşılar yada geri alır sana araç parasını verir. benim kaç tanıdığın başına geldi bu. Yine senin başına gelen mekanik bir durum yani kullanımlada bozulur bu meret ama Kaza yapan nakliye aracından düşen, galeride manevra esnasında kaza yapan nice araçlar boyanır düzeltilir millete sıfır diye satılır buralarda.....
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri