Arkadaşlar Merhaba

Gün geçmiyor ki puntom bana bir sorun çıkarmasın... Geçtiğimiz cumartesi günü basın ekspres yolunda ışıklarda vites arızası verdi. Öylece kaldım ortada. Zar zor sağa çektim. Vites kolu çalışıyor lakin vites N de kaldı.

Kaskoyu arayıp çekici çağırdım. Öncesinde Harunu aradım ankaradan. Ona sordum danıştım ne yapabilirim diye. Onun başına gelmemiş bişey söyleyemedi haliyle.

Çekiciyle servis götürdüm. Servis az önce aradı kontrol için mutlaka şanzımanı indirmeleri gerektiğini ve ona göre bakıp fiyat vereceklerini söyledi. Servis danışmanı bu işlem için işçilik alacaklarını çıkacak arızanın ayrıca fiyatlandırılacağını tahmini 2000 lira civarında bir bedel çıkacağını belirtti.

NE yapmamı önerirsiniz arkadaşlar. 2000 Tl ki bu en az çıkar diye tahmin ediyorum. Şu ara zorlar beni. Malum çocuk bekliyorum hastane falan baya bir masrafım oldu ve olacak. Sanayiye götüreyim diyorum ona da güvenmiyorum.

İkitelli de güvenilir şanzımancı var mı bildiğiniz tavsiye edebileceğiniz uygun fiyata bakıp tamir edebilecek garanti verebilecek...

Önerileriniizi ve yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.