Turbo olabilirmi?
üzerinden Note II ile gönderildi.H.KURU Saygılarımla
Arkadaslar yakin zamanda arabayi ilk calistirdigimda isinana kadar beyaz duman cikiyordu , soguktan oluyodur dedim gectim.
Yanliz son bi kacgundur dikkat ettim, 100 km ustune ciktigimda baya yogun duman cikisi oluyor. Motor isinmis durumda hersey normal gorunuyor ama feci duman cikiyor. Yag seviyesini kontrol ettim normal gorunuyor , su seviyeside normal azalma yok.
Nedir sizce sorun ? Haftaya servise gitmeyi dusunuyorum ama bu sekilde kullanmak daha buyuk sorun yaratirmi acaba.
Arac 2011 model 100000 km de, 1. 3 mjet evo dynamic
Konu kadir07 tarafından (22/11/2013 Saat 11:00 ) değiştirilmiştir. Sebep: başlıklarda ilk harf büyük olmalı
2 ay once turbo yag kaciriyo diye serviste yapmislardi acaba onla ilgili birsey olabilirmi
Turboya ya yağ ya da su kaçıyor. Mili gitmiş olabilir. Bir an önce gidip serviste yaptırın. Daha çok masraf açmadan.
Benim arabada arada atıyor ama yavaş giderken gazı kökleyince oluyor ama motoru kapatıp açınca oluyor ayda 1 kere falan oluyor
Turbo yag yada su kaciriyorsa cikacak masraf ne olacaktir ?
Onceden az cok biliyimde bosuna kaziklanmayalim
Turbo hortumunu güzel bi şekilde kontrol et çatlak yırtık tarzı birşey varmı diye. İnşallah vardır. İnşallah diyorum çünkü onunla yırtarsın inşallah eğer yoksa öyle birşey turbodan kork. Mazotunu bitir iyice sonra depoyu Shell den bi çeyrek depo mazotla doldur bide öyle sür bakalım dumanı etkilicekmi.
KIRCAALİLİ
Arkadaslar bu konuda biraz cahilim gercekten.
Turbo hortumu tam olarak nerdedir , yerini gosteren bi resim falan varmidir acaba , kontrol ediyim belkide yirtik vardir
Benim arabada da var aynı problem bana ya turbo yada partikül filitresi dediler ama enjektörlerden de olabilir.
Dün servise gittim arkadaşlar, ordaki arkadşala beraber test sürüşüne bile çıktık sonra serviste gaz verdi denedi. duman falan çıkmadı.
O an kirli yakıtı atmış olabilir dedi . yakıt katkısı ekleyelim daha iyi olur dedi. nasıl olur sizce denemekte fayda varmıdır ? kaş yapalım derken göz çıkarmayalım .
50 tl dedi fiyatını
yakıttandır birader o bendede attı benim araba daha 8 bindebazen kirli yakıt gelince atıyor bembeyaz duman bir süre sonra yok oluyor çeyrek yada yarım depo doldur shell den güvenilir yerden
KIRCAALİLİ
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri