abi iki link açılmıyo bilenler söylesin bakalım.
Konu ligdevi tarafından (14/11/2013 Saat 02:22 ) değiştirilmiştir.
abi iki link açılmıyo bilenler söylesin bakalım.
Programa girip motor bölümüne bağlandıktan sonra aktivatörler kısmına gelip CC ışığını çalıştır derseniz göstergede led varsa yanıp söner böylece gösterfede led olup olmadığı anlaşılabilir.
Servisi bilmiyorum Görkem baksınlar bakalım ama dediğin gibi çoğu servisin neyi nasıl yapacağından haberi bile yok ve çoğu servis yapamaz bunu. Birçok arkadaşım var deneyip bir sonuç alamayan.
napalım abi şansa bakalım artık![]()
mrb dostlar bugün servise gittim cıty takıldı sağolsun allah razı olsun ali abi (alixx) ustama programları tarif etti ve ustamın elinde varmış o programlar arabamada bakıldı cruıse control alt yapısı varmış arabamda bi kol alıp takılması kaldı o işede bakcaz artık. ilgilenen arkadaşlara sonsuz teşekkürler ali abiye özellikle teşekkürlerimi sunuyorum.
Arkadaşlar araclarimiza c.c takilmasi ve forumdaki bütün punto severleri memnun istek ve önerilerini titizlikle dinleyen ve yardimci olmak adine elinden gelenin fazlasini özveriyle yapan ali bey e alixx adli kullanici rumuzlu abimuze binlerce tsklerimi sizlerin huzurunda borç bilirim.. Kendisi konunun ustadi olup aracima yardimi sayesinde taktiğim c.c her kullandigimda kendisine dua ettiğimin de paylaşmak istedim..
Discovery cihazımdan gönderildi
Ne demek Görkem her zaman kim ne sorarsa bildiğim birsey varsa sevve seve paylaşırım
Çınar bey ben teşekkür ederim asıl ne demek. Keske herkes sizin gibi kadir kıymet bilse. Bu forum sayesinde gerçekten yüzünü görmesem dahi çok sevdiğim insanlar oldu ki bunların başında Halil abi gelir.
Yani ben duruma biraz farklı bakıyorum. Birisine yardım etmek mutlu ediyor beni ve bir gün başım sıkıştığında aradığımda elbet bana da yardım edilir düşüncesindeyim o yüzden sorulan sorulara her zaman cevap veririm. Hem ne olacak yani cevap verince neyim eksilirki. Gerçi eskiden daha yardımseverdim fakat forumda güzel insanlar olduğu kadar riyakar işini bitirene kadar soru sorup işi bitince aklına bile gelmediğim insanları da görünce biraz şevkim kırıldı ama işte elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum![]()
arabamda tesisat yokmuş aldık parçayı elimizde kaldı sağolsun ali abi tarfi etti ama bizim ustalar bi halttan anladığı yok serviste olmadı, sanayide elektronikciye ali abi tarif etti sağolsun tesisat yokmuş arabam 2008 t jet dynamıc ali abi tesisatı tarif etti ama usta body bozarım diye elini bile sürmedi ne bi yerde yaşıyorum delirdim bugün boşa daaa 45 km servis yolu çektim parça alındı kaldı elimde dostlar bana çare![]()
Görkem çare burda. 37'inci mesajda nasıl olacağı çok basit 20-25 dk da halledersin.
https://forum.grandepuntotr.com/kend...iyormus-2.html
Ben sana başına gelecekleri söylemiştim ama daha önce ve hiçbirşey kolay olmuyor Görkem'cim o yüzden yılmayacaksın. Kimse hemen ilk seferde yapamadı bu işi. Ben bunun için haftalarca uğraştım ve sana anlattım birçok kişi günlerce servise gitti geldi. Bunu dert etmeyeceksin. Buradaki özel (Zamanında yetkili olan) servise gidip anlattım tek bir kablo çekeceksin diye biz o kadar yapamayız bozarız dedi bende kendim yaptım. Hatta butonlu CC yapacağımı söylediğimde dalga geçtiler benimle. Yani ustayım diyeni boşver sen.
Onlardan biri ben oluyorum Görkem. İlk defasında Ali yönlendirmiş olsa dahi bayağı uğraştım. Uygun pin veya pinli kabloyu hazırladım. Devreyi elektronikçi bir arkadaşa yaptırdım. servise gittisi geldisi, elm tedariği modifiyesi montajı 3 haftamı aldı. Teşkilat olduktan sonra birkaç saat işi var ama ilk aşamada biraz zaman alıyor yani.
valla ALİ abi çok sağol allah razı olsun ,bugün bütün ustalarımızı tek tek rahatsız ettim abiyi aradım,Mehmet (Femoli) abiyi aradım hepsi sağolsun tek tek ilgilendi dinledi beni ama en son tesisat yok dediler bu 8.pin olayı varmış benim arabada kablo çekmek gerekiyomuş o yüzden tıkandı işler. Burdan servis gidiş geliş 90 km serviste olmadı söküldü takıldı,servis sanayiye yönlendirdi ordaki ustaya ali abi tarif etti sağolsun o ustada en son 8. pine kablo olayını söyledi body e kablo çekmeye çekindi bozarım diye öyle kaldı işler
arkadaşlar ALI dostumuz olmasa bende yapamazdım punto ya sağolsun çok yardımı oldu yaptım şimdi bravo sahibiyim onun araştırması bitince forumda yayınlayacağım inşallah işine yarayan kullanır bravo biraz sıkıntılı çünkü motor ve yakıt tipine göre değişiklik gösteriyor galiba
en sonunda bizimde cruıse oldubaşta fikirleriyle her zaman destek olan ali (alixx) abiye ve en güzel şekilde yapan mehmet (femoli) abiye ve bu konuda destek olan herkese çok çok teşekkürler. allah razı olsun herkesden.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri