geçmiş olsun, serviste pert sanayide toplanır![]()
Bu araç kesinlikle pert.vermezlerse şaşırırım...
C2105 cihazımdan 2 ile gönderildi
geçmiş olsun, serviste pert sanayide toplanır![]()
Ne Mutlu Türküm Diyene!
neyse onunla geçmiş olsun allah beterinden ve tekrarından korusun. cümlemize kazasız belasız sürüşler dileğiyle.
Aracimi perte cikarmadilar.. cok komik ya. Duzgun duran yamulmayan bi yeri kalmadi. Sizce ne yapmaliyim, nereye basvurmaliyim?
ben perte çıkmayacağını söylemiştim,ama ısrarla perte çıkar denildi.aracınızın mevcut kasko değeri yüksek olduğundan çıkartmamaları normal,kaskoya mail atın yada dilekçe yazın.aracın hasarı giderildikten sonra değerinin çok düşeceğini veya bu şekilde işlem görmüş bi araca binmenin içinize sinmeyeceğini belirtin,bunun üzerine muhtemelen sizden bi miktar kesinti yaparak aracı perte çıkartmayı önerecekler.
Kardeş sen aracını sanayiye götürdüysen aracını pert e çıkarmazlar sanayide ki adam bunu hesaplar aracın değerinin %40 ını masraflar geçtiyse pert geçmediyse onarım derler.Bence sen aracını yetkili bir servise çek orada hesaplasınlar...Aksi taktirde onarıma girerse bu araç satarken sıkıntı çekersin...
Ise yarar mi dersiniz? Bunu deniycem. Peki kasko bu aracin onarimini serviste ysptirmak zorunda degil mi?
Ben degil kasko direkt sanayiye cektirdi. Suan yetkili servise cekme talebinde bulunsan kabul edilir mi?
size sormadılar mı ya da sizden onay istemediler mi? aracınızı şu servise çekeceğiz diye?
Bende 6 7 ay önce bir kaza yapmıştım, aradım kaskoyu durumu bildirdim, aracınızı otozenite çekeceğiz onaylıyor musunuz dedi, ben fiat yetkili servise çekilmesini istiyorum diye ısrar ettim, tamam deyip birmota yönlendirmişlerdi.
Kaskoyla bir görüşün bence, araca yetkili serviste baktırmak fiyat almak istiyorum, tamir olucaksada yetkili servis dışında tamir ettirmek istemiyorum diye bir sorun bence.
Kesinlikle servise çektirin imkanınız varsa..Bu aracın perte çıkmaması imkansız gibi..Bence kosko şirketi işi yokuşa sürüyor..Aracın şaftı kaymış..Neyi toparlıycaklar..Masrafı çok aracın..
Bana 3 oneride bulundular hepsi de sanayideydi)
kasko firmanız hangisi? anlaşmalı oldukları fiat yetkili servisi yokmuymuş?
Axa sigorta?
vardır bunun kanu bişeyi falan bi avukata danışın bence.
Axa'nın sitesinden baktımda mavi kasko ve lacivert kasko adı altında 2 farklı anlaşma listesi çıkıyor.
mavi kaskoda, birmot, medos, haliç, otokoç falan çıkıyor. Lacivertte bunlar çıkmıyor.
Sizinki hangisi?
Bir de 1 Nisan 2013 öncesi poliçeler için liste var, orda da birmot, medos, haliç, fırat, ary gibi firmalar çıkıyor.
Bu araba toparlansada sizi hep mutsuz edecek.
Ayrıca sanayide neymiş gerekirse dava açın. Eğerki ucuz olsun diye yetkili servis klozunu çıkarmadıysanız poliçenizden.
*****ALFA ROMEO GIULIETTA 1.4 MULTIAIR 170 TCT*****
***MATT MAGNESIO GRIGIO***
*****SPORT PACK1 & 18" MATT BLACK WHEELS*****
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri