Abi bu solmalar sarkmalarda hep senimi buluyor yawallah allah bunu ilk defa duydum
![]()
Dün dikkat ettim arka stoplarımın fren ampullerinin her iki üst taraflarında bir ytl çapında solma var, ben bu işten bir şey anlamadım.
Konu misli1 tarafından (12/09/2007 Saat 19:21 ) değiştirilmiştir. Sebep: yazım hatası
Abi bu solmalar sarkmalarda hep senimi buluyor yawallah allah bunu ilk defa duydum
![]()
ewet abi ya sen arabanı nerede bırakıosunda bu kadar soLuobende İLk kez bu konuda şikayet duyuorum
![]()
Bu durum arabamı nerede bıraktığımla alakalı değil farların ve stopların içinde oluyor ne oluyorsa. Sadece femolinin dediği solma okey fakat sarkma hakkında yorum yazdığımı hatırlamıyorum bir yanlışlık olsa gerek. Malesef beni buldu böyle saçma sorunlar.
Ben arabamı çok seviyorum ama o beni pek sevmedi galiba.
abi haKLısın şanssızLIk geÇMiş OLsun...
Benim esas canımı sıkan, değiştirsende altı ay sonra tekrarlar diyorlar. Bu nereye kadar devam edecek???
Bu çok saçma bişey ya ben dahil burdaki birçok kullanıcıda böyle bir sorun yokken bu abimizde oluyorsa servis ona göre gereğini yapmalı bu konuda.
6 ayda bir diyen kİM abİİ öYLE şey mi OLur yaii waLA sürekLi stop far deiştirrr cok manTKsızzz!
Sorunu gösteren bir foto görseydik?
Yarın ilk işim resmini çekip sizlere göstermek olacak (izinliyim o yüzden). Birde fotoları ek olarak değil yazılarımın altına eklemeyi becerebilsem.
ek OLarak ekLe abİ merak ettim şu sOLmaLArı![]()
Bugün ben de dikkatli baktım stoplara ve en alttaki fren/park lambasının üst hizasına gelen kısımda deformasyon tespit ettim. Sağ stopta daha belirgin, stopun içindeki çizgiler dalga dalga olmuş. Sıcaklık kaynaklı olduğu gayet belli. Tabi renk solması ile alakası yok. Ama çok da önemsenecek bişey değil, iyice bakınca ancak gördüm.
Bu da şu anlama geliyor; farlarınız sürekli açık gezerseniz, far içleriniz ve stoplarınızın ampülün tam üstüne gelen bölümünde bir süre sonra bu durum meydana gelecek, kaçınılmaz son.
Farım da açık, yolum da açık ama plastik parçalar nanayşeklinde bir slogan mı üretsek acaba?
Daha önce farklı araçlar kullandım ve işim gereği hala kullanıyorum ve bu araçlar yaklaşık 60,000km- 100,000km. Biz bu arabaları gündüz sürekli farları açık kullanıyoruz ve farlarında ve stpolarında böyle bir durum yok. Niye GP???
Foto ekte sunulmuştur. Farların valeo olduğınu sanmıyorum ilk fırsatta bakacağım ve markasını bildireceğim.
bi fotoğraf koyabilsen görürdük
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri