Debriyaj balatanız tükenmiş sanırım yukarıda kavraması normal değil
Arkadaşlar merhaba. Grande Puntolarımızın, kavraması neden oldukça yukarıdadır? 9 aydır aracımı kullanıyorum, önceki aracıma göre yukraıda kavramayı kullandım şu ana kadar, ancak bitecek diye de endişelerim oldu, acaba değiştirsem mi? Yoksa bu şekil kavrama standart mıdır? Teşekkür ederim.
değişmesi lazım zaten normalde gp. ler yukarıda kavrar biraz daha yukarıda kavrarsa o zaman değiştirin bence ama sadece benimkisi fikir doğru olanı yine bi usta söyler.
Benimde şikayetim erken kavraması pedalı az bişey kaldırdımmı arac alıyo başini gidiyo gaza hic basmadan kalkıyo bu özellikmi yoksa debriyaj ayarım sıkımı anlamiş degilim bana tek zararı arabayı vites degişimlerinde sarsıyo hopluyo hafif yokuş olan bir yolda 1 vitesden 3000 devirle aracı 2 atıyorum arac debriyajı bırakınca hız kesiyo gaz pedalin devreye gşrmesiylede hopluyo sorun bendemi bilimiyorum ama bu iyi bi gidişat degil sinir ediyo beni sankı acemiymişim gibi hissediyorum kendimi
Benim iPhone ile 2 gönderildi
olabilir tabi bir fiyat servise danışın bence
ya benim aklım karşıtı dünden beri konularda okuyorum ama anlamadım yeni takılan baskı balata setinden sonra debriyaj yukarıda kavramaz mı ben mi yanlış biliyorum
Geri vites geçişlerinde cartlama seside duyuyorsanız balatanızın ömrü bitmek üzeredir...
Tipo 1.6 SLXie MPI & Grande Punto 1.4 Fire & Bravo T-Jet Dynamic
ya kuzenimde de punto var o yeni baskı balata rulman dğiştirdi serviste ve debriyajı bildiğiniz en tepede artık debriyaj falan sıyırmıyor baya çekişide güzelleşti ama gelgelelim feci yukarıda yani rampada staop ettirdim kaçkez oda aynı şeyi yaşamış iş yerimiz ortak diye bende onun aracı kullanıyorum ama forumda bitik debriyaj yukarda olur diyorlar çözemedim gitti
Benim kide bitik sıyırıyor ama 90 lık çok pahalı evde duruyo araba pek kullanmıom
Konu ares86 tarafından (13/09/2013 Saat 00:39 ) değiştirilmiştir.
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri