kaskodan yaptır...
Merhaba arkadaşlar
geçen gün aracıımın elektronik anahtarlığının üzerine su döküldü ve fonksiyonunu yerine getirmiyor. Elektroniği bozuldu sanırsam. Yetkli servisine sorduğumda 500-600 TL fiyat verdi. Bu konuda önerileriniz, tavsiyeleriniz nelerdir ?
Yedek anahtarı kullanıyorum ve karizma yerlerde
Teşekkürler
Konu kadir07 tarafından (17/08/2013 Saat 10:47 ) değiştirilmiştir. Sebep: başlıklarda ilk harf büyük olmalı
kaskodan yaptır...
Punto Evo 1.4 My life 77 hp (Skydome)
Ben çamaşır makinesinde yıkadım![]()
saç kurutma makinesinin soğuk üfleme özelliği varsa veya sıcak için çok dikkatli bi şekilde devreleri eritmeden tutarsanız tekrar çalışıyor.. Tecrübeyle sabit.. İlk gün kuruttum anahtarı çalışmadı 2.gün biraz sorunlu olarak çalıştı, 3.gün sonunda ise hiç sorunsuz çalışıyordu.. Geçmiş olsun..
M.K.ATATÜRK
oksitlenme yapar hemen kurutman lazım,bu iş için kuru gazlı bir sprey vardı adını bilmiyorum şimdi ondan sık iyice kurut,pilini değiştir çünkü kısa devre yapmış pil bitmiştir...benim başıma geldi 1 yıl sorunsuz kullandım 1 yıl sonra tekrar oksitlendi ve çalışmadı ,geçen wd40 ile yıkadım ve sildim 10 gündür gene sorunsuz kullanıyorum...
Kavanozun içine pirinç koyun, sonra anahtarınızı ayırabildiğiniz kadar aksamlarını ayırın (su temas eden yerler kastım) pirinç dolu kavanoza koyun. 1-2 gün bekletin ve tekrar deneyin..
Bu işlem cep telefonlarında da sıvı temasında kullanılmaktdır .
kaskon bozulursa sakın kaskodan yaptırma bi dahaki sefere senden üç katı kasko parası isterler başıma geldi![]()
ben kaskodan yenisini aldım. 1 hasar koruma vardı kasko bozulmadı. 550 tl maliyeti oldu. ama tramerde çıkıyor.
kasko seviyesi artarak aynı fiyata aynı yerden kasko yaptırdım tekrar.
Konu muratxx5 tarafından (17/08/2013 Saat 16:59 ) değiştirilmiştir.
Pirinç iyi bir yöntem ama,çogu elektrikçide bulabileceğiniz oksit giderici spreyler var. Devreyi kuruttuktan sonra,bu spreyi uygulayıp ardından tiner ile temizlenirse,kısadevre olmadığı sürece çalışır.
Motorola Atrix cihazımdan 2 aracılığı ile gönderildi.
2006 Fiat Grande Punto 1.4 Fire Active Vals Mavi
2008 Peugeot 2.0 HDi Gümüş Gri
2013 Nissan Qashqai 1.5 dCi Platinum Sedefli Beyaz
Punto Forum - www.grandepuntotr.com
cep telefonu tamiri yapan bir yere gotur 15 dakikalik islemi var.
2007 G.punto 1.4 Fire Dinamic
2008 G.punto 1.4 tjet Sport
2011 Bravo 1.6 mjet sport style
2012 Bravo 1.6 mjet S2 sport dual
arkadaşlar değerli bilgileriniz için teşekkür ederim. Herşeyi denedim ama olmadı. Sanırım kısa devre yaptı ): Hoşgeldin aramıza yedek anahtar
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri