patlayan bir ampulünüz olabilir park lambaları dahil hepsini kontrol ettinizmi
Abilerim kardeşlerim bende bu işaret yandı bütün lambaları kontrol ettim baktım plaka lambası yanmıyor yenisi alıp taktım ama ünlem işareti sönmedi farları açtıgımda ünlem işareti yanıyor sorun nedir?
Dünyayı iki elinin arasına alabilirmisin? dediler.Bizde GALATASARAY atkısı açtık...
patlayan bir ampulünüz olabilir park lambaları dahil hepsini kontrol ettinizmi
Hepsini kontrol ettim yanmayan tek plaka lambasıydı yenisi alıp taktım ama işaret sönmedi.
Dünyayı iki elinin arasına alabilirmisin? dediler.Bizde GALATASARAY atkısı açtık...
demekki baska patlayanlarda var yoksa sönmesi lazımdı
Valla mert lambalardan aklına ne geliyosa hepsine baktım sorun yok![]()
çözemedim![]()
aracı çalıştırdığın anda yol bilgisayarına baksana orda yazar hata verince.. check x yazması lazım
Aynen bendemakineye baglatıcım bakalım ne çıkacak.
ilginç.. bi baktırmak lazım ozaman
el freni çekili lambası değil mi o ya,bizim evolarda lamba patlaksa ampul işareti çıkıyor üçgen değil
çiftini beraber değiştirseydin.
Taktığın lamba uyum sağlamamış hocam. Bizim araçlar fazla seçici. Daha kaliteli bir ampulle değiştirin sorun çözülecektir diye ümit ediyorum![]()
Tipo 1.6 SLXie MPI & Grande Punto 1.4 Fire & Bravo T-Jet Dynamic
ustat pekı lambaların kabloları hepsı tam sıkı bır sekılde takılımıydı bı kontrol et bakalım belkı gevsek kalan olmustur olmadıysa servıste cıhazla baksınlar ustat
taktığın lambadan kaynaklanıyodur ben sarı lambaları söküp beyaz taktım bendede yanıyor
Yan sanayii ampüllerde yapıyo bunu,bendede geçen aynısı oldu.2 tane osram ampül alıp değiştirince sorun çözüldü.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri