altı üstü korna ya bu ? tüm araçların kornası olmuyormu puntoya özel bi kornamı var ?
Korna 2ay önce kendiliğinden bozuldu servise gittim elimizde yok dediler en az 4 servis gezdim korna yok en son tekrar agaclı servise gittim baktı tekrar kornaya dedi bakalım varsa yakında gelsin var dediler en geç 4 saat sonra elimizde olur biz arayıp çağıracaz 4 saatir gelecek olan korna 4 gündür gelemedi aradım korna yok diyorlar garanti kapsamındamı olunca yok deniliyor anlamadım yarın ilk işim fiatla iletişime geçip şikayetimi iletecem
altı üstü korna ya bu ? tüm araçların kornası olmuyormu puntoya özel bi kornamı var ?
Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler Dervişler Müritler Meczuplar Ülkesi Olamaz! M.K.Atatürk
Sıkıntı Yok , Jack Daniels Var
hocam dışarıda 10 lirayada 100 lirayada korna var. 30-35 lira normal bir korna taktırabilirsiniz, servisle uğraşmayın hiç.
ISmileUDie
he yahu, beğendiğiniz ton kornayı koyarsınız olur biter![]()
Korna takılır ama madem garantili arac mecburlar yapmaya korna fazla kullanmayan bir insan olarak korna kendiliğinden bozuldu kornayıda kendimiz yaptıracaksak o zaman bakım zamanı mecbur yaptırmayalım garanti gitmesin diye)))
garantiliyse paşa paşa yapacaklar nasıl korna yok yahu..korna fren yarısıdır![]()
Konu tayfux tarafından (05/08/2013 Saat 00:34 ) değiştirilmiştir.
2010 Beyaz Punto Evo 1.4 77hp Fire Dualogic Dynamic + Skydome + Asistkit + Güvenlikkit +Popkit + Bordo
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri