Alıntı mtnszrbjk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
aracım benzınlı atıker sıralı sıtem lpg var bu sorun ılk olarak nısan ayında bas gosterdı bujılerın 4ude ve bobın kabloları degıstırdım sabahı hemen solugu servıste aldım kabloların gecıslerınde sıkıntı olabılır ondan sarsntılı calısır denıldı bujı kabloları degıstırerek denendı yıne sonuc aynı sureklı 2 ve 4 gozde srun var dıyordu lpg ye de bahane buldular atıker servısine bıraktım onlarda sorunun tupte degıl ılk calısırken benzınde arıza oldugunu soledıler
1000 lıralık bakımdada atesleme sıstemınıı yenıledık ve bır kac degısık parcaları degıstırdık hala cozumu bulamadık ve uykularım kacıyor sureklı bu meseleyı dusunuyorum yok fıyatına satmayı bıle dusunuyrm aracımı
kullanılan bujiler orjinal ngk zkr 7a-10 mu? bunun haricinde bu motorda muadil buji marka ve modeli yok. bosch şampiyon vs olmuyor bizim araçlara. ateşleme sistemini yenilemişsiniz bir enjektörleri kontrol ettirin bakalım 2 ve1 nolu silindirdeki enjektörleri değiştirip denesinler eğer arıza 2den 1e geçerse sorun enjektörlerdedir. değilse sensörleri kontrol etsinler.