fatih bu olay 2006 ve 2007 puntolarda vardı yazılım güncellenmesiyle çözülmüştü yani muhtemelen seninkide böyle bir şey yakın bir servise gidip durumu izah et yazılımını kontrol edip güncellesinler sorun muhtemelen çözülür.
fatih bu olay 2006 ve 2007 puntolarda vardı yazılım güncellenmesiyle çözülmüştü yani muhtemelen seninkide böyle bir şey yakın bir servise gidip durumu izah et yazılımını kontrol edip güncellesinler sorun muhtemelen çözülür.
Öncelikle teşekkür ediyorum cevabınız için en yakın zamanda bir servise gideyim ben. Uyarı ışığı da kısa farlardan dolayıyımış kısa farlardan biri temassızlık yapıyormuş o halloldu. Arabayı her sürdüğümde 1 kere oluyor bu olay artık özellikle şunu farkettim ben 0-20 arası trafikteyken tam kalkış anında oluyor geçen tam kapılar kilitlenirken oldu mesela elektriksel bir sorun var gibi yani. İbre kendi kendine 80-90 a çıkıyor daha HIGH SPEED VOLUME olayı açık oldugundan radyonun sesi artıyor city modu devre dışı kalıyor.
Bir de acaba araba boştayken fren sertleşmeside elektriksel bir sorun olabilirmi sizce 1 kere oldu 1 ay önce hiç bir usta çözemedi mekanik aksamlarda sorun yok dedi hepsi
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri