Eğer kitapcığa bakarsanız. ışık yanana kadarlık kısmın 45 yandıktan sonra ki kısmın ise 5 ila 7 litre arasında olduğunu yazar.
ben aracı aldığımda depoyu doldurdum ve tam olarak 47,13 lt mazot aldı.
Eğer kitapcığa bakarsanız. ışık yanana kadarlık kısmın 45 yandıktan sonra ki kısmın ise 5 ila 7 litre arasında olduğunu yazar.
ben aracı aldığımda depoyu doldurdum ve tam olarak 47,13 lt mazot aldı.
Follow Me If You Can.
arkadaşım kusura bakma ama.. biz buralarda bu konuları çok tartıştık. mesaj ededin 11 tane. ben dh den beri buralardayım.. forumu araştırırsan gerçekleri zamanla görüp bize katılacaksın.. bu kadar küstahvarı konuştuğum içinde kusura bakma kardeş.. bilgilerin yanlış... yazdıklarımı yanlış anlayıp cevap yazarsan yazımı silmek zorunda kalacağım.
ve ayrıca sana tavsiyem yakıt alamaya gittiğinde pompacı arakadaşa söyle makine atınca depoyu doldurmaya devam etmemesini söyle.. fazla yakıt koymuşlar. pompa attıktan sonra doldurmaya devam etmişler senin anlıcan.. buda araçalarımıza zarar verir diye bilirim ben..
Konu dejavu tarafından (06/09/2007 Saat 01:49 ) değiştirilmiştir.
GP active 5 k. mj 75 hp new orleans mavi
valla bende tam olarak sebebini bilmiyorum ama bu konu bir keresinde tartışılmıştı.. ve genelde makine attıktan sonra doldurmaya devam etmeyin diyorlardı arkadaşlar.. yanılmıyorsam depodaki algılayıcılara zarar veriyor. artı olarakda depodan kapak bölümünden yakıt atma durumları oluyormuş..
GP active 5 k. mj 75 hp new orleans mavi
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri