açıkçası bilgim olmayan bir konu ancak, gaz pedalının bile elektronik olduğu bir araçta böyle bir sınır olması saçma. ne kadar basarsan o kadar yakar görüşüne katılıyorum.
açıkçası bilgim olmayan bir konu ancak, gaz pedalının bile elektronik olduğu bir araçta böyle bir sınır olması saçma. ne kadar basarsan o kadar yakar görüşüne katılıyorum.
Ne Mutlu Türküm Diyene!
aynen dediğine katılıyorum ozan kardeşim. eski tip yani karbüratörlü araçlarda çift boğaz kelebeği vardır ve kelebek açılma pozisyonunu telli gaz pedalından ayarlardık. yani araç rölantide çalışırken gazı kökledinizmi (kusura bakmayın artık) 2 boğaz kelebeği de açar 2 memeden de kabüratörün içerisine benzin gönderirdi yani diğer bir şekilde örnekleyecek olursak yolda 3. vites 50 km ile giderken araç 2000 d/dk çevirirken gaza tam bastınız mı 2 kelebekte tam açılır içeri havayla benzini gönderir fazlaca yani biz bunu 3000 d/dk biliriz ama bu tamamen gazla ilgili bir durumdur. aynı şekilde araç 5. vites 4000 d/dk ile giderken ayağınızı gazdan çektiğinizde kelebekler kapanır ama debriyaj yapmadığınız sürece devir birden rölanti devrine düşmez oanki duruma göre devirr yavaş yavaş düşer. bizim araçlar da benzer yakıt sistemimiz çok nokta püskürtmeli enjeksiyon (bizim araçlar için konuşacam) tek boğaz mevcuttur. sizin gaza basış şeklinize hızınıza göre gaz pedalından gelen sinyalleri ecu ya iletir ecu gelen sinyalleri değerlendirerek gaz kelebeğinin pozisyonunu belirler ve enjektörlerden ihtiyaç kadar yakıt püskürtür. yine bütün durum gaz pedalındadır siz ne kadar gaza basarsanız veya ani basarsanız o da o kadar yakıt gönderir.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri