abi konusunda beni biri bilgilendirse.kendisini tanımasam da çok severdim, engin bilgisi vardı...
abi konusunda beni biri bilgilendirse.kendisini tanımasam da çok severdim, engin bilgisi vardı...
Murat bey arkadaşımız sanırım benden bahsediyorAma abinin, sizin bilgilerinizden istifade edenlerden biriside benim açıkçası ben sizin dediğiniz gibi yaptım forumdaki çoğu arkadaşa ücretsiz olarak yardım edeceğimi söylediğim halde 3-5 kişi haricinde kimse yardım istemedi açıkçası bende konumu sildim. DEvresini yaptım burada paylaştım. Forumda tonymontana ya malzeme ücretine ki bu 10 tl gibi bir rakam, halils2 nickli abime ve birkaç arkadaşa daha tamamen ücretsiz yardım ettim. Elazığdan Fatih beye kablomu göndererek ücretsiz yardım ettim gene mersinden Mehmet isimi arkadaşımıza kablomu gönderdim ve gerekli teknik yardımı iş çözülene kadar yaptım. Geçen haftalarda aydından bir arkadaşımıza kolunu taktım kablosunu çektim ve aktivasyonunu yaptım. Bunların hepsinden sadece tonymontanadan 10 tl malzeme ücreti aldım diğer arkadaşlara tamamen ücretsiz yardım ettim. Haricinde ücret talep ettiğim brisi varsa çıksın söylesin. Yani kolu ve tesisatı takıp aktivasyonuna 150-200 tl istenirken ben ücretsiz yaptım fakat ücretsiz yapmak ücretli yapmaktan daha az rabet görüyormuş bunu anladım. Ücretsiz olunca insanlar değer vermiyormuş.
abi bilgilerinden yararlandığım ve CC devresi konusunda benim bilgilerimden yararlanan bi abimiz sağolsun geçenlerde beni biraz üzdü ama sonradan bir arkadaşımıza olan mahçubiyetimi gidermemde tekrar sağolsun yardımcı oldu![]()
ali bey merhabalar bende sultanhisar da yaşıyorum 1.3 linea urban aracım var hız sabitleyici konusunda rica etsem banada yardımcı olabilirmisiniz
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri