ebay dan aldım çinden geldi ve 41$ verdim, ancak sitede ve kutu üzerinde yazan özellikler malesef cihaz üzerinde çıkmadı, bundan dolayı negatif geri dönüş yaptım, ancak cihazı şu anda mevcut özellikleri ile kullanıyorum.
ebay dan aldım çinden geldi ve 41$ verdim, ancak sitede ve kutu üzerinde yazan özellikler malesef cihaz üzerinde çıkmadı, bundan dolayı negatif geri dönüş yaptım, ancak cihazı şu anda mevcut özellikleri ile kullanıyorum.
Hayır çoğu özelliği tutmuyor bana gelen ürünün alakası yok malesef
dahili pili yok (var deniyor)
G-sensor yok (var deniyor)
H.264 compatible değil (var deniyor)
Mp4 file uzantısı kullanmıyor (öyle diyor)
Submenu yok (var diyor)
gerçek 720p değil (ama tatmin ediyor)
daha ne olsun
İyice falsolu bir ürüne (ya da satıcıya) denk gelmişsiniz.
Genelde ratingi yüksek olan satıcıların, yazdıkları ile sattıkları tutuşuyor.
Rating onlar için o kadar önemli ki,sen yorum yazana kadar elli kere mail atıyorlar, bir sorun mu var, varsa halledelim vs. gibi. Adamlar değişime bile hemen kabul ediyor. Çünkü satışları için çok önemli olumsuz yorum almamak.
bende adamın reytingine göre alışveriş yaptım buna çok dikkat ederim, ama böyle bi ürün geldi, işimi gördüm ama istediğim gibi olmadı, alan insanlar çoğu ne aldığından bi haber tabi onlar cihazın içini açmadığı için. ben satıcıya itiraz ettim. ee tabi bizden birşey göndermesi astarı yüzünden pahalıya mal oluyor. verdim "-" yi bende, adam yarı fiyatını yollim cihazıda yollama dedi. kızabilirsiniz ama kabul etmedim.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri