Sürtecek gibi durmuyor mert ama, sürtüyorsa sürtüyordur maalesef.. Davlumbazı traşlatman gerekecek...
Konu mert35 tarafından (19/06/2013 Saat 00:57 ) değiştirilmiştir.
Captaİn Jack Sparrow
Sürtecek gibi durmuyor mert ama, sürtüyorsa sürtüyordur maalesef.. Davlumbazı traşlatman gerekecek...
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
iyi de fun lastıklerı orjınaller 195 55 16 degıl mı nasıl surttu anlamadım arakaya dort kısı oturunca ee ben sımdı 3.5 yay takıcaktım napıcam
Captaİn Jack Sparrow
maalesef e.t. kardeşim tek sebep... çoğu jant konusuna yazıyorum ama kimse beni dinlemiyor
arkadaşlar bendede sürtme vardı. özellikle araç yüke bindiğinde veya devir yüksekken yapıyordu. motorun altında egzos bağlantı dirseğin altındaki ince uzun demir(adını bilmediğim) eğilmeden dolayı sürtme yapıyormuş. daha önce altı sürtmüşüz, eğilmiş.genede bi kontrol edin derim.
Jantınızın e.t değerine bakın, düşükse sürter, lastikle alakası yok lastik orjinal ebat...
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri