yağmurdandır.. iki tur atın etrafta, balatalar temizler onları![]()
Arkadaşlar merhabalar,
Bugün işten gelince farkettim ön disklerde bi tarafta sararma (pas gibi) bi tarafta yarısına yakın sarı lekeler oluşmuş.. ne zaman ne ara oluştu bilmiyorum yeni oldu sanki.. acaba bir gün araç durdu evin önünde ve uzun bir süre de yağmur yağdı ondan dolayı hemen paslanmış olabilir mi ? olağan bir durum mudur?![]()
yağmurdandır.. iki tur atın etrafta, balatalar temizler onları![]()
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
tamamdır anlaşıldı arkadaşlar sağolun bi an celallendim bişey mi var acaba diye![]()
Söylenmiş zaten ama normal bir durum, bütün araçlarda gözlemleyebilirsiniz. İlk frende kaybolurlar, camı açıp sesi dinleyebilirsiniz, kazınma sesi gibi![]()
tamamdırşimdiye kadar hiç dikkat etmemişim açıkçası öyle olduğunu.. puntomda ilk defa görünce, daha doğrusu farkına varınca acaba dedim
![]()
Benim aracı yıkarken bile bakıyorum oha hemen nasıl sarardı bunlarinsan paslanmaz çelikten yapar şunları ya
![]()
biz gp'yi çok sevdik
Sıkıntı yok hocam. Bu her araçta oluyor. 2 sabahtır kapımın önündeki bmw x3 ün diskleri gözüme çarpıyo aynen dediğin gibi.
hiç de yakışmıyor bide.. ne o 70 model araba gibi![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri