25 mi , Veli bu çok fazla . Ancak bayırlarda kalkarken o kadar oluyor benim. Normal kalkışlarda max. 12-13 olur. O şekilde yakması için , gazı köklemek lazım herhalde. Bence bir kontrol ettirsen iyi olur.
Merhabalar arkadaşlar. Kalkışlarda ki anlık tüketimin düz yolda dahi olsa 20-25 lt oluyor sizlerde nasıl bu durum aceba. Daha önceleri nasıl bilmiyorum ama. O anki anlık tüketimi düşürmek için fazla gaz vermedigimde bu sefer Kalkışta aşırı titreme yapıyor.
GT-S5830 cihazımdan 2 ile gönderildi
25 mi , Veli bu çok fazla . Ancak bayırlarda kalkarken o kadar oluyor benim. Normal kalkışlarda max. 12-13 olur. O şekilde yakması için , gazı köklemek lazım herhalde. Bence bir kontrol ettirsen iyi olur.
SENİ ÇOK SEVİYORUM ÇANAKKALE !
Motor soğukken özellikle daha çok yapıyor ve buna bağlı olarak rampalarda çok zorlanıyorum. Birde 37 bini geçiyor ve bakım yaklaşıyor aceba onunla alakası olur mu diye düşünüyorum. Baskı balata dan desem Yakın zaman önce serviste debriyaj normal denmişti.
Elbet ki yeni yağ , yeni filtreler aracı biraz rahatlatır ama sorun bence başka yerde. Map sensörü nü temizletmeyi ve carbon clean yaptırmayı deneyin , faydası olabilir. Map sensörü ile ilgili konu aşağıda.
https://forum.grandepuntotr.com/arac...-anlatimi.html
Bilmiyorum yapabilirmiyim map sensörü temizliğini. Hafta sonu olmaz sa servise bir ugrayayim diyorum.
normal normal korkmayın fazla abanmamaya çalısın stabil yavaştan kaldırın aracı insin istiyorsunuz![]()
25 fazla ama 20lt ben de görüyorum hocam.
hepsı oyle hacı takma kafana bendekıde oyle bayır yukarı 25 lt duz yolda 15 16 lt bazen 20
Tamam bayırda 25 normal ama düz yolda çok fazla.
kalkışlarda anlık tüketimin motor sıcak bile olsa 25 olması gayet normal. aracın gazını fazla kaçırıyorsanız düzde olsa yokuş aşağı da olsa 25lt görürsünüz. gazı daha sakin kullanmaya çalışın. ozaman 20lt gibi olur
20 litre düzde normal mi peki. Ben max 12-13 le yokuş aşağı kalkıyorum hep.Bana her yer yokuş aşağı.
Ayağınızı biraz ayarlayın ve az basmaya çalışın ve aracınızı tanıyın![]()
ama bu sefer gaza az bastığımda titreme oluyor araçta. Ortayı bir tutturamadım![]()
ömercim sözün vardı bana hatırlıyormusun bu arada.
Aracın lastik ebadı kaç acaba? ve debriyaj durumu nasıl sizce?
biz gp'yi çok sevdik
Orjinal 15 jant ama kış lastikleri var servise en son gittiğimde baskı da herhangi bir sorun yok dendi.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri